01 NİSAN Cumartesi, 2017




SARUHAN’DAN REFARANDUM TAHMİNİ

CHP Beylikdüzü Meclis Üyesi Nejla Kotil Saruhan Beylikdüzü’nde referandum sonucunun Beylikdüzü’nde HAYIR’lı olacağını ve yüzde 60 HAYIR sonucu olacağını savundu. Saruhan, EVET’ci birçok vatandaşı da ikna ettiğini belirtti

SARUHAN’DAN REFARANDUM TAHMİNİ admin

Beylikdüzü CHP İlçe Örgütü’nün Referandum çalışmaları devam ediyor. İlçenin her alanında çalışmalarını yaygınlaştıran ve sürekli vatandaşla bir araya gelerek yeni anayasaya HAYIR çalışması yürüten ilçe başkanlığı ve çalışanları dün de Adnan Kahveci Mahallesi Kapalı Pazar alanında vatandaşla buluştu.

Adnan Kahveci Mahallesi Çalışma Grupları ve Sandık görevlilerinin düzenlediği “Beylikdüzü Hayırseverdir” temalı balık ekmek etkinliğinde neden “HAYIR” anlatıldı ve balıklar yendi.  Etkinliğe Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer ve meclis üyeleri de katıldı.

Beylikdüzü’nde yapılan HAYIR kampanya çalışmaları hakkında bilgi veren CHP Beylikdüzü Meclis Üyesi Nejla Kotil Saruhan, Beylikdüzü’ndeki çalışmaların çok iyi gittiğini ve Beylikdüzü’nde HAYIR sonucun yüzde 60 çıkacağını savundu.

Saruhan,  şunları söyledi: “Çalışmalar gayet iyi gidiyor,  sürekli alanlardayız. Gerek başkanımız gerek ilçe başkanımız gerek tüm meclis üyelerimiz ve parti üyelerimizle, yönetimimizle hep birlikte çalışmalardayız, evlerdeyiz, alanlardayız. Beylikdüzü’nde HAYIR adına olumlu sonuç çıkacak. Beylikdüzü’nde hayırlısı olacak. En düşük yüzde 60 oranında hayır çıkacağını düşünüyorum”

Hem birey olarak hem meclis üyesi kimliği olarak çalışmaların her safhasında bulunduğunu belirten Saruhan, ekip çalışmasının takım ruhunun bu çalışmalarda daha etkin olduğunu da vurguluyor.

EVET düşünen bir çok vatandaşı ikna ettiğini de söyleyen Saruhan, “ Anlatınca anlıyorlar çünkü anlatmak lazım, dokunmak lazım. Biz de onu yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

HAYIR kampanyasında birebir anlatamın daha etkili olduğunu da savunan Saruhan, “ Göz temasıyla anlatmak daha iyi. Ben şahsi düşüncem insanlara temasla dokunarak anlatmak çok daha farklı. Ben on kişiye konuşacağıma bir kişiye ikna edeyim daha iyi” dedi.

chp beylikdüzü nejla kotil saruhan referandum
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
SEVİNEN TARAF ÇATALCA OLDU
SULTANLIK BÖYLE OLUR