GELENEKSEL SANATLAR AKADEMİSİ ÖDÜL GETİRDİ
03 ARALIK Pazar, 2017




GELENEKSEL SANATLAR AKADEMİSİ ÖDÜL GETİRDİ

Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’nde Küçükçekmece Belediyesi kültür -sanat kategorisinde ödüle layık görüldü.

GELENEKSEL SANATLAR AKADEMİSİ ÖDÜL GETİRDİ admin

Geleneksel Sanatlar Akademisi projesi ile kazanılan ödülü Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın elinden aldı.

 

47 Proje ödül aldı

Belediyecilik alanında yapılan örnek projeleri ödüllendirmek ve teşvik etmek amacıyla düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri yarışmasında, ödüller sahiplerini buldu. Beşiktaş’ta bir otelde düzenlenen törene, Marmara Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Marmara Belediyeler Birliği’ne üye belediye başkanları ve çok sayıda yerel yönetim temsilcisi katıldı.

 

Kültür-sanat kategorisi mutlu etti

Geleneksel sanatların gelenekten geleceğe aktarılması ve kültürel mirasımızın temsili noktasında önemli bir amaca hizmet eden Geleneksel Sanatlar Akademisi’nin ödüle layık görülmesinden gurur duyduğunu ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “ Özellikle kültür- sanat kategorisinde bu ödüle layık görülmek beni çok mutlu etti. Burada büyük pay sahibi Geleneksel Sanatlar Akademimizin kadrosuna teşekkür ederim. Geleneksel Sanatlarımız tüm dünyaya anlatmamız gereken  ve unutturulmaması gereken sanatlar. Küçükçekmece Belediyesi olarak kültür -sanat alanında güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

 

7. Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Törenine, Marmara Bölgesi’ndeki belediyeler tarafından 2015 veya 2016 yılı içinde başlatılmış, uygulamaya konulmuş veya tamamlanmış olan 262 proje başvuruda bulunurken, 47 proje ödüllendirildi.

 

küçükçekmece geleneksel sanatlar temel karadeniz
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GELENEKSEL SANATLAR AKADEMİSİ ÖDÜL GETİRDİ
YAŞAM VADİSİ ÖDÜL GETİRDİ