YAŞAM VADİSİ ÖDÜL GETİRDİ
03 ARALIK Pazar, 2017




YAŞAM VADİSİ ÖDÜL GETİRDİ

Yaşam Vadisi 1. Etap, Marmara Belediyeler Birliği tarafından her yıl düzenlenen Altın Karınca 2017 Belediyecilik Ödülleri Töreni’nde “Şehircilik Altyapısı” kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödülü, İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ın elinden Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır ve Başkan Yardımcısı Vefa Küçükali aldı

YAŞAM VADİSİ ÖDÜL GETİRDİ admin

Bu yıl Marmara Belediyeler Birliği tarafından 7. düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri organizasyonu ,Conrad İstanbul Bosphorus Otel’de gerçekleşti. Ödül törenine çok sayıda il ve ilçe belediye başkanı ve yöneticisi katıldı. “Afet Yönetimi, Kültür ve Sanat, Ulaşım, Sürdürülebilir Çevre Yönetimi, Kurumsal Gelişim, Sosyal Belediyecilik, Şehircilik Altyapısı, Şehir Teknolojileri Yerel Kalkınma ve işbirliği” kategorilerinde verilen ödüllerin sahiplerini bulduğu törende Beylikdüzü Belediyesi de yerini aldı. Beylikdüzü Belediyesi’nin örnek tasarımı ile İstanbul’da büyük ses getirdiği Yaşam Vadisi 1. Etap Projesi, “Şehircilik Altyapısı” kategorisinde Altın Karınca Ödülü’ne layık görüldü.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adına Altın Karınca Ödülü’nü, Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Başkan Yardımcısı Vefa Küçükali,Park ve Bahçeler Müdürü Ziya Duman, İBB Başkanı Mevlit Uysal’ın elinden aldı. Törende 9 ayrı kategoride ödül alan 47 belediyeye ödülleri takdim edildi Altın Karınca Ödül Töreni’nde yarışmaya müracaat eden 262 projeden 47’si; Afet Yönetimi, Ulaşım, Kültür-Sanat, Sosyal Belediyecilik, Şehircilik Altyapısı, Kurumsal Gelişim, Sürdürülebilir Çevre Yönetimi, Şehir Teknolojileri, Yerel Kalkınma ve İşbirliği alanında ödül almaya hak kazandı.

beylikdüzü yaşam vadisi altın karınca marmara belediyeler birliği
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GELENEKSEL SANATLAR AKADEMİSİ ÖDÜL GETİRDİ
YAŞAM VADİSİ ÖDÜL GETİRDİ