25 ŞUBAT Pazar, 2018




AVCILAR’DA YETİMLER İFTAR ETTİ

AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı, kimsesiz ve yetim çocukları iftar sofrasında aileleri ile birlikte ağırladı. İl Başkanı Selim Temürci’nin de katıldığı iftarda yüzlerce çocuğun yüzü güldü. İlçe Başkanı Ali Burak Tepe, “Ben de yetimim, sizlerin derdini en iyi ben bilirim” dedi

AVCILAR’DA YETİMLER İFTAR ETTİ admin

AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı, Denizköşkler’deki Büyükşehir Belediyesi Toplantı ve Davet Salonu’nda kimsesiz v yetimler için iftar organize etti.  Yüzlerce kimsesiz ve yetim çocukların katıldığı iftara Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, AK Parti İl Başkanı Selim Temürci, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Metin Karakaş, mahalle muhtarları, STK başkanları ve kanaat önderleri katıldı.

Buraktepe: Ben de yetimim

Büyük katılım gösterilen iftar yemeği Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. İftar öncesinde misafirlerine seslenen AK Parti İlçe Başkanı Ali Burak Tepe, “Ben de babasını erken yaşta kaybeden ve yetim büyüyen bir ailenin ferdiyim. O yüzden bugün burada bulunan sizlerin derdini en iyi bilenlerdenim. Mübarek ramazan ayında rızkımızı sizlerle paylaşalım istedim. Elimizden geldiğince sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Rabbim hepinize başarılı ve huzurlu hayat nasip etsin” diye konuştu.

Temürci: Yetimler için imkanlar seferber edildi

Peygamberimizin de yetim büyüdüğüne dikkat çekerek konuşmasına başlayan İl Başkanı Selim Temurci, yetimlerin devletin şefkat eliyle daha iyi koşullarda yaşam sürdüğünü vurguladı.

Temürci şunları söyledi:  “Unutulmamalıdır ki Müslümanlara yapılan zulüm, hem yetim kalanlar hem de tüm Müslümanlar için bir imtihandır. Peygamber Efendimiz (s.a.v.) de bu imtihanla baş başa kalmıştır. Bizler yetim bir Peygamberin ümmetiyiz. Allah Resulü, tüm İslam coğrafyasında öksüz ve yetim kalan yavrularımızın yegâne kılavuzudur. Peygamber Efendimiz, yetimlere önem vermiş ve 'Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başına okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır' buyurmuşlardır.

Şükürler olsun ki ülkemizde, yetimlerimiz devletin şefkatiyle daha müreffeh ortamlarda yaşamlarına devam etmektedirler. Son yıllarda yetimlerimiz için devletin tüm imkânları seferber edilmiştir. Devlet büyüklerimiz ve yöneticilerimiz, yetimlerin ellerinden tutmakta, aile ortamı sağlanması için çalışmalar yapılmaktadır. Bizler de belediye olarak bu kardeşlerimizin daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için tüm ekibimizle var gücümüzle çalışıyoruz." 

avcılar ak parti selim temürci ali burak tepe yetim ve kimsesiz
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
PROJELER MUHTARLARA ANLATILDI
KÜLTÜR VE SANAT KENTİ BÜYÜKÇEKMECE