23 MART Perşembe, 2017




KALAYCI'DAN ANLAMLI İKRAM

Büyükçekmece Kadın Kolları Başkanı Nurcan Kalaycı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde çok anlamlı bir ikrama imza attı. Kalaycı ve kadın kolları yönetimi sabahın erken saatlerinde işlerine gitmek için metrobüsün yolunu tutan emekçi kadınlara kahvaltılık ikram etti

KALAYCI'DAN ANLAMLI İKRAM admin

CHP Büyükçekmece Kadın Kolları'ndan anlamlı ikram. Kadın Kolları Nurcan Kalaycıve yönetimdeki kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar dolayısıyla, sabah işlerine gitmek için  yollara düşen çalışa, emekçi kadınlara Metrobüs durağında poğaça meyve suyu ikram etti.

CHP Büyükçekmece Kadın Kolları  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara ikramlarda bulundu. Sabahleyin oldukça erken güne başlayan CHP’li kadınlar,  Tüyap Metrobüs durağına giderek işlerine yetişmeye çalışan kadınlara, meyve suyu-pogaça ikram ederek günlerini kutladılar.  Büyükçekmece Belediyesi’ne ait bir araç ta yine aynı durakta konuşlanarak vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu.  Büyükçekmece CHP İlçe Kadın kolları, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyesi Selda Gidiş Uzkan, kadınları ellerinde kahvaltılıklarla karşıladı.

Sabahın erken saatlerinde yapılan etkinliğine CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak da katılarak kadınların gününü kutladı.

CHP 8 mart emekçi kadınlar kadın kolları metrobüs
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
“CUMHURİYET VE DEMOKRASİ” FİLMİNE BU KEZ DE 2 OSCAR
BOZUK METROBÜSLER İADE EDİLSİN