23 MART Perşembe, 2017




GÜRBÜZ: İSTİKRAR İÇİN EVET

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz, ülkedeki istikrarın devam etmesi için Evet denilmesi gerektiğini ifade etti

GÜRBÜZ: İSTİKRAR İÇİN EVET admin

AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı’nın Büyükçekmece Sivil Tolum Örgütleri ve kanaat önderleri ile yaptığı toplantıda konuşma yapan İlçe Başkanı İlker Gürbüz,  ülkede istikrarın sürmesinin anayasa delikliği ile mümkün olacağını söyledi.  

World Point Tesisleri’ndeki yapılan toplantıya Büyükçekmece’deki tüm sivil toplum örgütleri ve kanaat önderleri katılım gösterdi.  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaşın da katıldığı toplantıda, yeni anayasa ve Büyükçekmece’de yapılacak olan projeler paylaşıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan AK Parti İlçe Başkanı İlker Gürbüz, kardeşlik duygusuna vurgu yaptı ve milletin tarih boyunca bir arada olmasının tek nedenin kardeşlik duygusu olduğunu ifade etti. Kardeşlik duygularının herşeyin üstünde olduğun ifade eden Gürbüz, şunları söyledi: “Biz Büyükçekmece ailesi olarak bu coğrafyada ülkemizin farklı farklı yerleşim yerlerinden gelen, şimdi burada kardeşçe bir arada bulunan, siyasi düşünceleri farklı olsa da ülke için birlik beraberlik için yüreği çarpan insanlarız.  Ülkemiz birçok sorunla karşı karşıya kaldı. Bu sorunlarda en büyük gücümüz birlikteliğimiz oldu.  İstanbul’un fethinde, Kurtuluş Savaşı’ndaki mücadelemizde, 15 Temmuzda oluşan birlikteliğimiz hiçbir zaman bozulmayacak.”

Büyükçekmece’de çok güzel yatırımlar olduğuna işaret eden Gürbüz, önümüzdeki günlerde İBB’nin ilçeye önemli yatırımlarda bulunacağını işaret etti. İBB’nin Büyükçekmece’ye katkılarından dolayı Kadir Topbaş’a teşekkür eden Gürbüz, önemli yatırımlarla Büyükçekmece’nin adım adım geliştiğine dikkat çekti.

Gürbüz, Nisan ayındaki referandumun, birlik beraberliğin, siyasi istikrarın devam etmesi, yatırımların devam etmesi için sandıklardan elbirliğiyle evet kararını çıkaracaklarını söyledi. 

referandum ilker gürbüz büyükçekmece ak parti
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
“CUMHURİYET VE DEMOKRASİ” FİLMİNE BU KEZ DE 2 OSCAR
BOZUK METROBÜSLER İADE EDİLSİN