23 MART Perşembe, 2017




TEMURCİ SİLİVRİ’DE EVET TURUNDA

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, ‘EVET’ çalışmaları kapsamında dün Silivrililerle bir araya geldi. İlçede, ilçe Başkanı Rıfat Kutlu ve partililerle gezen Temurci, esnafın ve vatandaşın nabzını tuttu

TEMURCİ SİLİVRİ’DE EVET TURUNDA admin

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, ‘EVET’ çalışmaları kapsamında dün Silivrililerle bir araya geldi. İlçede, ilçe Başkanı Rıfat Kutlu ve partililerle gezen Temurci, esnafın ve vatandaşın nabzını tuttu.

 AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Silivri’de evet turuna çıktı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Silivri İlçe Teşkilatını ve EVET çadırına konuk olan Temurci, çalışmalar hakkında ilçe teşkilat çalışanlarından bilgi aldı.

Temurci, ilçede esnaf ziyareti de gerçekleştirdi. Silivrili vatandaşlarla ayaküstü sohbet etme fırsatı yakalayan ve esnafı dinleyen Temurci, hayırcı bir gençle de esprili bir konuşma gerçekleştirmesi komik anlara neden oldu.

Temurci’ye Topal süprizi

Silivri’nin tanınan ve sevilen yüzlerinden olan otizimli genci Yunus Topal, elindeki sattığı tokalarla Temurci ve Kutlu’nun yanına geldi ve gündem hakkında kendilerine birkaç şey söyleyeceğini söyledi. Otizmli gencin hayır kararını Temurci’nin sakin ve esprili bir dille evete çevirme çabaları, orada bulunan herkesi kırdı geçirdi.

Gençten alışveriş yapmasına rağmen Temurci’nin ve Kutlu’nun gencin kararını değiştirmemesi ve esprili konuşmaların kahkahalara dönüşmesi dikkatlerden kaçmadı. 

silivri rıfat kutlu ak parti selim temurci
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
“CUMHURİYET VE DEMOKRASİ” FİLMİNE BU KEZ DE 2 OSCAR
BOZUK METROBÜSLER İADE EDİLSİN