31 EKİM Salı, 2017




CUMHURİYET COŞKUSU İÇİN KİM NE HAZIRLADI?

İlçe belediyeleri bu yılda Cumhuriyetimizin ilanının 94 yıldönümü nedeniyle dolu dolu programları hazırladırlar. İşte ilçe ilçe etkinlikler…

CUMHURİYET COŞKUSU İÇİN KİM NE HAZIRLADI? admin
Haberin galerisi için tıklayın!

Türkiye, Cumhuriyetin 94. yıldönümünü bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanırken bölgemiz belediyeleri de Cumhuriyet Bayramı’nın en güzel bir şekilde geçmesi için birbirinden güzel etkinliklere imza atıyor.

Cumhuriyet Yürüyüşleri, baloları, resepsiyonları ve konserleri ile ilçe belediyeleri bu yılda birbirinden güzel etkinlikleri hazırladılar.

Anahaber olarak bölgemizdeki belediyelerin Cumhuriyet Bayramı etkinliklerini sizler için derledik.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri 28 Ekim Cumartesi gününden başlıyor.  

Büyükçekmece’de Kaymakamlık programı kapsamında saat 13.00’te Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma ile başlayan törenler akşam 18.30’da CHP Büyükçekmece İlçe Örgütü’nün Mimaroba Atatürk Anıtı önünden başlayacak olan Fener Alayı ile son bulacak.

Çatalca Belediyesi ise cumartesi günü Cumhuriyet Resepsiyonu’na ev sahipliği yapacak. Nazım Özbay Kültür Merkezi’ndeki resepsiyon saat 17.23’te başlayacak.

Avcılar Belediyesi ise Cumhuriyet Dansı ile Barışmanço Kültür Merkezi’nde saat 08.00’de izleyicileri buluşturacak.

29 Ekim Pazar günü Büyükçekmece Belediye Meclisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda özel gündemle toplanacak. “Cumhuriyet Bayramı” özel gündemi ile toplanacak olan Büyükçekmece Meclisi, yeni hizmet binasının da resmi açılışı gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Belediyesi her yıl gelenek hale getirdiği Cumhuriyet Bayramı Balosu’nu bu yıl da devam ettiriyor. Kaya İstanbul Otel’de gerçekleşecek Balo saat 19.00’ da başlayıp Erol Evgin Konseri ile saat 11.00’de sona erecek…

Beylikdüzü Belediyesi, Yaşam Vadisi’nden Etkinlik alanına kadar Kortej Yürüyüşü yapacak. Yürüyüş saat 18.00’de başlayacak.

Avcılar Belediyesi ise saat 15.00’te Marmara Caddesi Atatürk Heykeli önünde başlayıp Atatürk Evi’nde bitecek Cumhuriyet Yürüyüşü düzenliyor.

Çatalca Belediyesi ise akşam saat 19.23 Fener Alayı ve ardından Murat Mermer Konseri ile Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşatacak.

Silivri Belediyesi ise yeni düzenlemeleri tamamlanan Fatih Mahallesi Havuzlu Meydan’da Cumhuriyet Yürüyüşü başlatacak.

 

 

cumhuriyet bayramı kutlama fener alayı cumhuriyet yürüyüşü resepisyon
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÇOŞKULU KUTLAMA
ÇOCUKLAR ATATÜRK’ÜN İMZASINI ATTI