04 NİSAN Çarşamba, 2018




BAŞSAVCI GÜLAY’DAN 6. KİTAP

Şair Başsavcı olarak tanınan Büyükçekmece eski Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Gülay, altıncı kitabı Bir Kitap Tebessüm’ü ile tekrar okuyucuları ile buluşuyor

BAŞSAVCI GÜLAY’DAN 6. KİTAP admin

Hukukculuğunun yanısıra edebiyat ve fotoğraf sanatı ile yakında ilgilenen Büyükçekmece eski Cumhuriyet Başsavcısı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hikmet Gülay, edebi çalışmalarını sürdürüyor.

Gülay, “Bir Kitap Tebessüm” adlı  6 kitabını da geçtiğimiz günlerde Çivi Yazıları Yayınevi’nden çıkardı.

Büyükçekmece’de uzun yıllar Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan  Hikmet Gülay, “Gezdim Aydınlığında Kadanlı Gecenin”, “Ne Zamana Sığdım Ne Mekana”, “Sonsuz Ufkun Sessizliğinde” ve “Bir Deli Ok” “Islak Yalnızlık” isimli şiir kitapları bulunuyor.

Tuzluca, Reşadiye ve Tavas Cumhuriyet Savcılığı görevini yapan Hikmet Gülay, daha sonraki yıllarda Muş Cumhuriyet Başsavcılığı, Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı, Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığı, Eyüp Cumhuriyet Başsavcıvekilliği, Kartal Cumhuriyet Başsavcıvekilliği ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliği görevlerinde bulundu. Rize Çamlıhemşinli olan 57 yaşındaki Gülay, şiir ve edebiyata olan düşkünlüğü ile biliniyor. Azerbaycan ve Kırgızistan’da yayınlanan “Bir Deli Ok” isimli şiir kitabının Azerbaycan’da ulaştığı başarı üzerine 2012 yılında Azerbaycan Uluslararası Vektör Bilimler Akademisi’nden Fahri Paye alan Gülay’ın edebiyat dergilerinden aldığı ödüller de bulunuyor.

AHM

cumhuriyetbaşsavcısı hikmetgülay kitap bir kitap tebessüm
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ÇATALCA'DA BESLENME VE DİYETİSYEN MERKEZİ AÇILDI
FEN İŞLERİ EKİPLERİ HER AN HER YERDE
FEN İŞLERİ EKİPLERİ HER AN HER YERDE