08 NİSAN Pazar, 2018




AK PARTİ BEYLİKDÜZÜ KONGRE ADAYI KÜÇÜKDOĞAN

10 gün önce ara verdiği İstanbul ilçeleri kongre adaylarını dün gece açıklamaya başlayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Beylikdüzü’nün ilçe başkanı adayı olarak sanayici ve iş adamı kimliği ile ilçede tanınan Mahmut Küçükdoğan’ın ismini twitter’dan duyurdu

AK PARTİ BEYLİKDÜZÜ KONGRE ADAYI KÜÇÜKDOĞAN admin

Beylikdüzü’nün 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan kongre adayı belli oldu. Beylikdüzü’nün 4. Olağan Kongresi adayı sanayici ve işadamı Mahmut Küçükdoğan oldu.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı kalan ilçelerin kongre adaylarını açıklamaya başladı. 10 gün önce resmi tweeter hesabından görevden alınan ilçe başkanları yerine belirlenen ilçe başkan adaylarını açıklayan İl Başkanı Bayram Şenocak, bölgemizde açıklanmayan ilçeler arasında olan Beylikdüzü İlçe Başkan adayını duyurdu. Şenocak, Sanyaci ve işadamı Mahmut Küçükdoğan’ı kongre adayı olarak açıkladı.

“Genel Merkezimizle yapılan istişareler neticesinde, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın @RT_Erdogan’ın onayıyla Mahmut Küçükdoğan bey Beylikdüzü İlçe Başkanlığımızın 4.Olağan Kongresinde İlçe Başkan Adayımız olarak belirlenmiştir.”

beylikdüzü ak parti kongre adayı mahmut küçükdoğan bayram şenocak
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KANSER KADER DEĞİL
BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR