28 EKİM Cumartesi, 2017




DENİZ BAYKAL'DAN İYİ HABER VAR

Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş, CHP Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İbiş, 'Umut verici gelişmeler olduğunu belirtmek isterim. Derin komada değil, hatta komadan çıkış belirtileri var' ifadelerini kullandı.

DENİZ BAYKAL'DAN İYİ HABER VAR admin

Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş, CHP Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte İbiş'in açıklamalarından öne çıkan satır başları.

"Deniz Baykal ile ilgili son bilgileri paylaşmak için biraraya geldik. Yoğun bakım altında. Yaşamsal bulguları normal. Solunumu kendine ait. Kendi kendine ait solunum mevcut. Bilinci kapalı. Kol ve bacaklarda hafif hareketleri mevcut.


Bunlar bizim için çok sevindirici. Derin komada değil. Hatta komadan çıkış belirtileri olduğunu söylemek istiyorum. Elbette ki bundan sonraki yoğun bakımdaki süreç zaman alacak. Günler haftalar alacaktır. Herhangi bir komplikasyon olmadığı sürece bu iyileşme sürecinin daha iyi noktalara ulaşacağını bekliyoruz ve umuyoruz. Yine de sabırlı olmamız gerektiğini vurgulamak istiyorum. Zaman zaman solunum desteği vereceğiz. Amacımız beyin korumayı en üst seviyede sürdürebilmek. İyi yolda olduğumuzu söylemek istiyorum. Bir sonraki açıklamamızı Cuma akşamı yapacağız."

 

deniz baykal sağlık dhp milletvekili
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
  • AKŞENER'DEN İLK GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI Meral Akşener, kurmaya hazırlandığı yeni partinin İstanbul ayağında 1500 kadar taraftarıyla buluştu. Akşener, Avcılar’da Mira Palas Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada, kurucular kurulunun bir bölümünü açıklarken 25 Ekim'de partinin ismini duyuracaklarını söyledi
  • CHP ZİRVESİ DÜĞÜNDE BULUŞTU CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski Genel Başkan Deniz Baykal başta olmak üzere CHP’nin üst düzey yönetimi Muharrem İnce’nin oğlu ile Özcan Işıklar’ın kızının düğününde bir araya geldi
  • İNŞAAT VE KÖPRÜ İLE ÜLKE KALKINMAZ TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Avcılar’da hükümete yüklendi. Hamzaçebi, Türkiye’nin kalkınmasının sadece inşaat sektörü ile olamayacağına vurgu yaparak dünyadaki bilişim ve teknoloji alanındaki gelişmeleri örnek gösterdi ve laik eğitimin önemine vurgu yaptı
  • BYEGM’NİN “FOTOĞRAFLARLA 15 TEMMUZ” SERGİSİ AÇILDI Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Türk halkı ve liderlerinin 15 Temmuz’da yazdığı demokrasi destanının yıl dönümünde, şehit gazeteci Mustafa Cambaz anısına açtığı sergide, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği üyelerinin tarihe not düşen kareleri ile o fotoğraf karelerinde yer alan demokrasi kahramanlarını buluşturdu
  • 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE RAHMET VE MİNNETLE 15 Temmuz Şehitlerini anmak için yurdun dört bir yanında ve İstanbul’da bir dizi program düzenleniyor.
  • VALİ ŞAHİN’DEN TERÖR OPERASYONLARI AÇIKLAMASI İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile birlikte terör operasyonlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
  • ADALET YÜRÜYÜŞÜ DEV MİTİNGLE SONA ERDİ CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 25 gün önce Ankara Güvenpark'ta başlattığı Adalet Yürüyüşü, İstanbul Maltepe’de yapılan dev mitingle sona erdi. Adalet Yürüyüşü ’nün gerekçelerini anlatan Kılıçdaroğlu, adalet arayışının son bulmadığını başlangıç olduğuna vurgu yaptı. Yaklaşık 2 milyon insanın katıldığı mitingde 10 maddelik adalet manifestosu açıklandı
  • AKGÜN, AVRUPA PARLAMENTOSU YANLIŞ YOLDADIR Dr. Hasan Akgün, Avrupa Parlamentosu’nun Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) ile yürüttüğü üyelik müzakerelerinin askıya alınmasını öngören raporu kabul etmesinin “son derecede yanlış bir karar olduğunu” belirtti.
  • ESKİ BAKAN MEHMET MOĞULTAY YAŞAMINI YİTİRDİ 49 ve 50. hükümetlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı görevlerinde bulunan 72 yaşındaki Mehmet Moğultay tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi
  • BÜYÜKÇEKMECE ADALET YÜRÜYÜŞÜ'NDE Adalet Yürüyüşü 16. Gününde Sakarya’da başladı. Büyükçekmece’den de katılanların olduğu yürüyüş sıcak havaya rağmen büyük bir enerji ile devam ediyor
  • DİKKAT! BUGÜN KAVRULUYORUZ Bugünden itibaren Kuzey Afrika üzerinden gelecek hava dalgasının etkisiyle 10 derecelere varan sıcaklık artışı yaşanacak. 3 gün sürecek aşırı sıcaklarda son 30 yılın rekorunun kırılması bekleniyor.
  • ÖLÜMCÜL SICAKLARA ÖNLEMLER ALIN Kuzey Afrika üzerinden gelecek etkili sıcak havaya karşı kalp ve damar rahatsızlığı ile kronik hastalıkları bulunanların, kilolu ve aşırı zayıf kişilerin dikkatli olması gerekiyor. Bu yıl geçen senenin yazından daha sıcak geçecek. Cuma gününden itibaren hava sıcaklıkları ortalamanın 10 derece üstünde çıkıyor. Uzmanlardan önemli uyarılar var: "Açık renk ve bol elbiseler giymeyi tercih edin. Vücudunuzla elbise arasında hava boşluğu olsun. Şapkasız ve gözlüksüz kesinlikle dışarı çıkmayın" Gölgede hissedilen sıcaklık değerlerinin İstanbul'da 37, İzmir'de 41, Ankara'da 40 derece olması bekleniyor.
  • ADALET YÜRÜYÜŞÜ 14. GÜNÜNDE CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından Ankara'dan başlattığı 'Adalet Yürüyüşü’ bugün 14. gününde. Düzce'de basın toplantısıyla başlayan yürüyüşe destek ise her geçen büyüyor
  • SICAKLIKTA REKOR YAŞANACAK Meteoroloji alarm verdi. İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde çok sıcak hava bekleniyor. Libya üzerinde gelen çöl sıcağı Karadeniz'e kadar ulaştı. Yurt genelinde etkili oluyor. Sıcaklıklar İstanbul'da Perşembe Cuma günü 34 dereceye kadar ulaşacak.Ege'de Perşembe-Cumartesi arası sıcaklık rekoru kırılabilir. Kavurucu sıcakların yurt genelinde 4 gün sürmesi bekleniyor.
  • TRAFİK TERÖRÜ BU BAYRAM DA DURMADI: 70 ÖLÜ 393 YARALI Ramazan Bayramı boyunca yaşanan trafik kazalarında bilanço korkunç. Cuma akşamından itibaren bayram tatilinde meydana gelen kazalarda 70 kişi hayatını kaybetti 393 kişi de yaralandı.
  • BAKIRKÖYLÜLER ADALET YÜRÜYÜŞÜNDE Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun organizasyonuyla binlerce Bakırköylü , Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşüne katıldı.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KARA YİNE ÇATALCA’YI ANLATTI
TRABZONLULAR FETHİ KUTLADI