11 AĞUSTOS Cuma, 2017




PARALİMPİK KATEGORİDE EKREM TAŞKIN DAMGASI

Beylikdüzü Belediyesi yine bir ilke imza atarak Türkiye ve Avrupa’dan onlarca sporcuyu 2017 İstanbul ETU Triatlon Avrupa Kupası Yarışları için Gürpınar Sahili’nde buluşturdu.

PARALİMPİK KATEGORİDE EKREM TAŞKIN DAMGASI

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı İsa Tamer Çelik ile birlikte yarışların startını veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tüm sporculara başarılar diledi. Yarışlara erkekler ve kadınlar olarak 2 kategoride toplam 119 sporcu katıldı. Paralimpik kategoride yarışan Ekrem Taşkın ise parkuru tamamlayarak azmi ile herkesi kendine hayran bıraktı.

 

Ulusal, uluslararası ve yerel bazda olmak üzere artık yoğunlukla spor müsabakalarına ev sahipliği yapacak olan Beylikdüzü Gürpınar sahili, 2017 İstanbul ETU Triatlon Avrupa Kupası Yarışları’nda sporcuları ağırladı. Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbul Valiliği’nin desteğiyle gerçekleşen yarışları Türkiye Triatlon Federasyonu düzenledi. “Olimpik” kategoride gerçekleşen ve sporcuların ara vermeksizin Beylikdüzü sahilinde 1,5 km yüzdüğü, değişim alanından bisikletlerini alarak zorlu 40 km’lik bisiklet parkurunu tamamladıkları ve yine değişim alanına bisikletlerini bırakarak 10 km’den oluşan koşu parkurunu tamamladıkları üçlemede kategorilere göre sporcular ödüllerini aldı.

 

Gürpınar Sahili Spor Parkı Dönüşümüne Triatlon ile Start Verdi

 

Ödül töreninde parkurun uygunluğundan söz eden Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı İsa Tamer Çelik “Burada ilk kez Avrupa Kupası’nı gerçekleştirdik ve umarım bu parkur Dünya Kupası’na da ev sahipliği yapar.” dedi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise,  “Triatlon Avrupa Kupası’nı bir başlangıç sayarak Gürpınar Sahili’ni spor parkına dönüştürme kararı aldık. İki yüz bin metrekarelik bu alanda çok değerli sporcuları ağırlıyoruz. Tüm İstanbullu spor severleri buraya gelerek spor yapmaya bekliyoruz.” diye konuştu. Daha bir çok farklı spor dalının da yapılabileceği sahildeki dönüşümden herkesin faydalanması istediğini dile getirdi.

 

Triatlon Avrupa Kupası’nda En İyiler Ödüllerini Aldı

 

120 sporcu 51bin metrelik parkuru büyük efor sarf ederek tamamladı. Finale kadar başarı ile gelen sporculardan 30’u ödüle hak kazandı. Kadınlar kategorisinde 19-29 yaşta 1. Yağmur Aydoğan, 2. Merve Koçak, 3. Esin Akkartal; 30-39 yaşta 1. Özge Narin Dağ, 2. Deniz Salpar, 3. Nilüfer Yalınpala ve 40-49 yaşta 1. Aysin Özer Baskır oldu.

 

Erkekler kategorisinde 19-24 yaşta 1. Mert Arslan, 2. Özgür Can Doğan, 3. Hasan Berkay Afsar; 25-29 yaşta 1. Bora Özçivit, 2. Barış Sönmez, 3. Göktay Böcek; 30-34 yaşta 1. Dinçer Yılmaz, 2. Duygun Yurteri, 3. Ali Kutluhan Korkmaz; 35-39 yaşta 1. Oleg Astanin, 2. Merdan Çayır, 3. Fatih Topçu; 40-44 yaşta 1. Çağlar İbrahim Taş, 2. Ege Battal, 3. Metin Tanyel; 45-49 yaşta 1. Hüseyin Yılmaz, Milhan Dalgı. 3. Alpay Güneralp; 50-45 yaşta 1. Ahmet Şimşek, 2. Ufuk Hızarslan, 3. İsmail Ergun ve 55-59 yaşta ise 1. Adnan Erim oldu.

 

Paralimpik kategoride tek başına mücadele veren Ekrem Taşkın 750 metre yüzüp, 20 kilo metre bisiklet sürüp ardından 4 metke koşarak final çizgisine ulaştı.

Haber videosunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz


https://wetransfer.com/downloads/9989f0d4a73ff4f245b539337c98d84820170729140337/c40fba8ecaafd36f0e36b703a5a4c56620170729140337/487025

triatlon avrupa kupası beylikdüzü gürpınar sahili
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
  • BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE'Sİ YENİ BİNASINDA HİZMET VERECEK Büyükçekmece Belediyesi, 14 Ağustos Pazartesi gününden itibaren yapımı tamamlanan Fatih mahallesindeki yeni belediye binasında hizmet vermeye başlıyor.
  • GÜRER: “HÜKÜMET TARIM İŞÇİLERİ İÇİN ACİL ÖNLEM ALMALI” CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, mevsimlik tarım işçilerinin artık trafik kazaları ve ölümlerle değil, sorunlarının çözümüyle hatırlanması gerektiğini söyledi.
  • SPORCU KENTİ BÜYÜKÇEKMECE Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi başarıdan başarıya koşuyor.
  • HASAN AKGÜN'DEN YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE 3 OKUL DAHA Türk milli eğitimine kazandırdığı 30’a yakın okulla “Okulcu Hasan’ olarak bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni eğitim öğretim döneminde hizmete girecek 3 okul daha yaptırıyor.
  • GÜRER, MEB’DEKİ KADROLAŞMA İDDİALARINI TBMM GÜNDEMİNE GETİRDİ CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, okullardaki yönetici kadrolarının büyük çoğunluğunun eğitim alanında faaliyetini sürdüren üç sendikadan sadece birine üye olan eğitimcilerden seçilmesini Meclis gündemine taşıdı.
  • “AFET SONRASI ALINACAK ÖNLEMLER” KONULU TOPLANTI YAPILDI Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İlçe Kaymakamlığı’nın düzenlediği “Afet Sonrası Alınacak Önlemler” konulu toplantıya katılarak değerlendirmelerde bulundu.
  • BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ MASA TENİSİ SPOR KULÜBÜ İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI Çeşitli spor dalları için oluşturulan alanlara bir yenisini daha ekleyen Beylikdüzü Belediyesi, şimdi de “Masa Tenisi Spor Kulübü” için çalışmalara başladı.
  • AVCILARLI 750 ÇOCUK EĞLENİRKEN ÖĞRENİYORLAR Avcılar Belediyesi Kent Enstitülerinde açık havada yapılan etkinlikler ile çocuklar yaz tatillerinde eğlenirken öğreniyorlar.
  • BAŞKAN CEM KARA ÇATALCASPOR KAMPI’NI ZİYARET ETTİ Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalcaspor’u kamp yaptığı otelde ziyaret etti.
  • BEYLİKDÜZÜ SAHİLLERİ SAHİL KORUMA BOTU EKİPLERİNE EMANET Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı sahil koruma botu ekipleri Beylikdüzü sahillerinde görev yapıyor.
  • TÜRKİYE'DE 1 MİLYON 800 BİN 610 TRAKTÖR VAR Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Haziran ayı traktör verilerini değerlendirdi.
  • CİLT LEKELERİNE KARŞI DOĞAL ÖNLEM Cilt lekelerine karşı önleminizi doğal yollarla alırken cilt sağlığınıza ve güzelliğine de destek olun!
  • BEYLİKDÜZÜ YAZ SPOR OKULLARI’NDAN 4 BİN 300 ÖĞRENCİ FAYDALANIYOR Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği Yaz Spor Okulları, 13 branşta 70 eğitmenle toplam 4 bin 300 öğrenciye hizmet vermeye devam ediyor.
  • BÜYÜKÇEKMECE'DE ASFALT SEFERBERLİĞİ Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 23 mahallenin tümünde yol bakım, onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmaları seferberliğine devam ediyor.
  • KÜÇÜKÇEKMECE’DE SEL MAĞDURLARINA YARDIM ELİ Küçükçekmece Belediyesi geçtiğimiz günlerde yaşanan sel afetinde mağdur olan ailelere yardım eli uzattı. İlçede 10 ailenin kullanılamaz durumdaki eşyaları Küçükçekmece Belediyesi tarafından yenilendi.
  • İLK PAZARTESİ ESNAFIN Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli göreve geldiğinden beri geleneksel esnaf buluşmaları devam ediyor.
  • BEYLİKDÜZÜ’NDE ÇİNİLER ENGELLİ BİREYLERİN ELİNDEN ÇIKACAK Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü El Ele Yaşam Derneği işbirliğiyle açılan Çinicilik Atölyesi’nde başarılı olan kursiyerler sertifikalarını aldı.
  • ÇİÇEK AÇAN BANKLAR MUTLU İNSANLAR Avcılar Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, doğa ile iç içe yaşayan bir kent oluşturmak için , ilçenin birçok noktasına çiçek açan banklar yerleştiriyor.
  • BAŞKAN CEM KARA ER MEYDANINDA Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Konyaaltı Belediye’si tarafından her yıl geleneksel olarak Feslikan Yaylası’nda düzenlenen 20. Yaz Şenlikleri’ne katıldı.
  • BYEGM İLE TÜRK KIZILAYI ARASINDA STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI. BYEGM Genel Müdürü Mehmet Akarca ve Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık tarafından stratejik işbirliği protokolü imzalandı.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GÜRER: “HÜKÜMET TARIM İŞÇİLERİ İÇİN ACİL ÖNLEM ALMALI”
GÜRER, MEB’DEKİ KADROLAŞMA İDDİALARINI TBMM GÜNDEMİNE GETİRDİ