15 ŞUBAT Cuma, 2019




AK PARTİ SAMİMİYETİ ARIYOR
Nebiha BACIOĞLU

AK PARTİ SAMİMİYETİ ARIYOR

Reklam

Yanlışınızı bile samimi anlatın…

Hiç bir şeyi anlatmayın ama samimi olun…

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı partinin ağır toplarını ağırladı neden EVET denilmesi gerektiğini ve yeni anayasanın ülke için önemine binaen çeşitli geniş katılımlı toplantılar düzenlediler. Birbiri ardına yapılan toplantıları basın olarak takip ettik.

Bu toplantıların hepsinde dikkat çekici konuların başında SAMİMİYET hususu oldu. Hemen her üst yönetici ve görevli AK Parti’nin ilk kuruluş ve iktidara gelişindeki o samimi ilkesinden bahsetti, samimiyetin vazgeçilmez unsur olduğu hatırlatmalarını yaptı.  

Bu içten içe teşkilatlara doğru yapılan açık bir uyarı niteliğini taşıyordu.

Teşkilata neden EVET denilmesi için Büyükçekmece’ye bilgilendirme toplantısına gelen Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, her şeyden önce en önemli kriterin AK Parti’nin düsturu olan samimiyeti hatırlatarak konuşmasına başlıyor ve ‘yanlışınızı bile anlatırken ne olur samimi olun’, ‘bu parti samimiyetle iktidar oldu’ ifadelerini kullanıyor.

Teşkilatlara sürekli bu telkinde bulunuluyor. Hemen her konuşmacı samimiyet vurgusunu öne çıkarıyor.

Bu referandum çalışması aynı zamanda teşkilatların da bir sınavı olacağını gösteriyor.

Teşkilatlara reçete veriliyor ve bu reçete ile halka referandum anlatılması salık veriliyor. Aslında EVET’i sade vatandaşa madde madde anlatmak yerine partililerin samimiyetini göstermeleri yeterli olacağı telkin ediliyor.

Parti içinde halka o kadar üstten bakanlar olmaya başladı ki, partiyi hizmetten ziyade rant aracı görmeye başlayan siyasetçilerin alıp başını yürümesi, halka yabancı hale getirmesi AK Parti seçmenini son zamanlarda rahatsız eden konuların başında geliyordu.

AK Parti’ye gönülverenler artık aleni olarak bu gerçekleri söylemeye cesaret ediyorlar. Teşkilatın eski teşkilatlar olmadığını karşılıklı dile getiriyorlar.

Teşkilatlardaki ve AK Parti seçmenindeki bu rahatsızlık öyle gün yüzüne çıktı ki her iki konuşmadan biri samimiyet konusunda gelip tıkanıyor.

Samimiyet konusunda da Büyükçekmece İlçe Teşkilatı’nın sınıfta kaldığını biz de açıkça dile getirebiliriz. Sanırım genel başkan yardımcısı Kaya, bu konuda bir duyum almış olmalı ki teşkilata evvela bu konuda hizaya çekmeye çalışıyor ardından yeni anayasayı anlatmaya başlıyor… Çok dikkat çekici gerçekten...

İlçe Başkanı İlker Gürbüz’ün tüm içtenliği ile çalışması yeterli olmayabilir. Siyaset ekip işidir, çürük dişlerin sağlam dişleri bozmaması açısından iyi bir revizyon yapılması elzem gibi gözüküyor Büyükçekmece İlçe Teşkilatı'nda...

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Esenyurt AK Parti’de deprem
Van Gevaşlılardan Azmi Ekinci’ye destek

sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi