11 AĞUSTOS Cuma, 2017




AVCILAR DARBEYE KARŞI TEK YÜREK

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli Avcılar Kaymakamlığının 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği buluşmaya katıldı.

AVCILAR DARBEYE KARŞI TEK YÜREK

Laik, Demokratik ve Sosyal Bir Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyet’ini sonsuza kadar yaşatma kararlılığı ile 15 Temmuz akşamı gerçekleşen etkinlikte, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ile Avcılar Kaymakamı en önünde yer aldı.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili; “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyen, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran ve bize emanet eden Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini, Laik, Demokratik ve Sosyal Bir Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyet’ini sonsuza kadar yaşatmak için birlikteyiz. 15 Temmuz 2016'da olduğu gibi darbe girişimine karşı bu yıl da Avcılar’da yine omuz omuzayız. Demokrasi için, Cumhuriyetimiz için omuz omuzayız. Bizler, dörtnala gelip uzak Asya’dan Akdeniz’e bir kısrak başı gibi uzanan, bu memleket bizim diyen ve bir orman gibi kardeşçesine yaşamak isteyen bir ulusuz. Yaşasın Laik, Demokratik Türkiye Cumhuriyeti” dedi.

DARBEYE KARŞI ORTAK BİLDİRGE

Avcılar Belediye Meclisi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 19 Temmuz 2016 tarihinde saat 10.00’da Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli tarafından olağanüstü toplantıya çağırılmıştı. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin başkanlığında gerçekleşen toplantıda 15 Temmuz 2016 günü yaşanan olağanüstü durum ve darbe girişimi ile ilgili, T.B.M.M. ve İBB Meclisi’nde olduğu gibi Avcılar Belediye Meclisinde de ortak bildirge yayınlanmış ortak mücadele kararlılığı gösterilmişti.

10 MAHALLEDE CUMHURİYET VE DEMOKRASİ NÖBETLERİ

Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli öncülüğünde, Avcılar’da 10 mahalleyi 15 Temmuz FETÖ darbe girişimine karşı Atatürk posterleri ve kırmızı beyazın en güzel tonlarına boyayan Cumhuriyet ve Demokrasi Nöbetleri düzenlenmişti. Avcılarlı vatandaşların yoğun katılımı ile omuz omuza tutulan nöbetlerde darbe teşebbüsüne karşı kararlı bir mücadele örneği sergilenmişti.

 

darbeye karşı omuz omuza avcılar handan toprak
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
  • BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE'Sİ YENİ BİNASINDA HİZMET VERECEK Büyükçekmece Belediyesi, 14 Ağustos Pazartesi gününden itibaren yapımı tamamlanan Fatih mahallesindeki yeni belediye binasında hizmet vermeye başlıyor.
  • GÜRER: “HÜKÜMET TARIM İŞÇİLERİ İÇİN ACİL ÖNLEM ALMALI” CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, mevsimlik tarım işçilerinin artık trafik kazaları ve ölümlerle değil, sorunlarının çözümüyle hatırlanması gerektiğini söyledi.
  • SPORCU KENTİ BÜYÜKÇEKMECE Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi başarıdan başarıya koşuyor.
  • HASAN AKGÜN'DEN YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE 3 OKUL DAHA Türk milli eğitimine kazandırdığı 30’a yakın okulla “Okulcu Hasan’ olarak bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni eğitim öğretim döneminde hizmete girecek 3 okul daha yaptırıyor.
  • GÜRER, MEB’DEKİ KADROLAŞMA İDDİALARINI TBMM GÜNDEMİNE GETİRDİ CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, okullardaki yönetici kadrolarının büyük çoğunluğunun eğitim alanında faaliyetini sürdüren üç sendikadan sadece birine üye olan eğitimcilerden seçilmesini Meclis gündemine taşıdı.
  • “AFET SONRASI ALINACAK ÖNLEMLER” KONULU TOPLANTI YAPILDI Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İlçe Kaymakamlığı’nın düzenlediği “Afet Sonrası Alınacak Önlemler” konulu toplantıya katılarak değerlendirmelerde bulundu.
  • BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ MASA TENİSİ SPOR KULÜBÜ İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI Çeşitli spor dalları için oluşturulan alanlara bir yenisini daha ekleyen Beylikdüzü Belediyesi, şimdi de “Masa Tenisi Spor Kulübü” için çalışmalara başladı.
  • AVCILARLI 750 ÇOCUK EĞLENİRKEN ÖĞRENİYORLAR Avcılar Belediyesi Kent Enstitülerinde açık havada yapılan etkinlikler ile çocuklar yaz tatillerinde eğlenirken öğreniyorlar.
  • BAŞKAN CEM KARA ÇATALCASPOR KAMPI’NI ZİYARET ETTİ Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalcaspor’u kamp yaptığı otelde ziyaret etti.
  • BEYLİKDÜZÜ SAHİLLERİ SAHİL KORUMA BOTU EKİPLERİNE EMANET Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı sahil koruma botu ekipleri Beylikdüzü sahillerinde görev yapıyor.
  • TÜRKİYE'DE 1 MİLYON 800 BİN 610 TRAKTÖR VAR Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Haziran ayı traktör verilerini değerlendirdi.
  • CİLT LEKELERİNE KARŞI DOĞAL ÖNLEM Cilt lekelerine karşı önleminizi doğal yollarla alırken cilt sağlığınıza ve güzelliğine de destek olun!
  • BEYLİKDÜZÜ YAZ SPOR OKULLARI’NDAN 4 BİN 300 ÖĞRENCİ FAYDALANIYOR Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği Yaz Spor Okulları, 13 branşta 70 eğitmenle toplam 4 bin 300 öğrenciye hizmet vermeye devam ediyor.
  • BÜYÜKÇEKMECE'DE ASFALT SEFERBERLİĞİ Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 23 mahallenin tümünde yol bakım, onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmaları seferberliğine devam ediyor.
  • KÜÇÜKÇEKMECE’DE SEL MAĞDURLARINA YARDIM ELİ Küçükçekmece Belediyesi geçtiğimiz günlerde yaşanan sel afetinde mağdur olan ailelere yardım eli uzattı. İlçede 10 ailenin kullanılamaz durumdaki eşyaları Küçükçekmece Belediyesi tarafından yenilendi.
  • İLK PAZARTESİ ESNAFIN Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli göreve geldiğinden beri geleneksel esnaf buluşmaları devam ediyor.
  • BEYLİKDÜZÜ’NDE ÇİNİLER ENGELLİ BİREYLERİN ELİNDEN ÇIKACAK Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü El Ele Yaşam Derneği işbirliğiyle açılan Çinicilik Atölyesi’nde başarılı olan kursiyerler sertifikalarını aldı.
  • ÇİÇEK AÇAN BANKLAR MUTLU İNSANLAR Avcılar Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, doğa ile iç içe yaşayan bir kent oluşturmak için , ilçenin birçok noktasına çiçek açan banklar yerleştiriyor.
  • BAŞKAN CEM KARA ER MEYDANINDA Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Konyaaltı Belediye’si tarafından her yıl geleneksel olarak Feslikan Yaylası’nda düzenlenen 20. Yaz Şenlikleri’ne katıldı.
  • BYEGM İLE TÜRK KIZILAYI ARASINDA STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI. BYEGM Genel Müdürü Mehmet Akarca ve Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık tarafından stratejik işbirliği protokolü imzalandı.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GÜRER: “HÜKÜMET TARIM İŞÇİLERİ İÇİN ACİL ÖNLEM ALMALI”
GÜRER, MEB’DEKİ KADROLAŞMA İDDİALARINI TBMM GÜNDEMİNE GETİRDİ