26 NİSAN Çarşamba, 2017




İSTANBUL 2. si HOKEY TAKIMINDAN BAŞKAN KARA’YA ZİYARET

Spora ve sporcuya verdiği destekle adından söz ettiren Çatalca Belediyesi, birçok spor branşın da başarılı dönüşümler almanın mutluluğunu yaşıyor.

İSTANBUL 2. si HOKEY TAKIMINDAN BAŞKAN KARA’YA ZİYARET Feriha Muştu

 Hokey’ de İstanbul 2. si olan Özel Çatalca Sınav Temel Lisesi, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Spor etkinlikleri kapsamında Hokey dalında İstanbul 2. si olan Özel Çatalca Sınav Temel Lisesi Müdürü Mehmet Bayram Bektaş, Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammed Raşit Gedik, Hokey Antrenörü Esin Öztürk ve Hokey Takımı öğrencileri, Başkan Cem Kara’yı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket sundular.

Başarılarınızın devamını diliyorum

Çatalca’da spora ve sporcuya verdiği desteği her fırsatta dile getiren Başkan Cem Kara, öğrenciler ile sohbet ederek gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Çatalca’da geleceğin sporcularını yetiştirme gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Başkan Cem Kara sporun çocukların ve gençlerin zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlanmasının önemine dikkat çekti. Kara konuşmasında “Spora ayrı bir önem veriyoruz. Çocuklarımızı, gençlerimizi spor yapmaya teşvik ediyoruz. Böylece kötü alışkanlıklardan da uzak duruyorlar. Çatalca Belediyesi olarak spora ve sporcuya her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

çatalca belediyesi spor cem kara ziyaret hokey
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ÇELİK'TEN BAŞKAN YARDIMCILARINA PLAKET
ÇATALCA’DA UYUŞTURUCU ZİRVESİ