26 NİSAN Çarşamba, 2017




BAŞKAN CEM KARA’YA DESTEĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİLDİ

Çatalca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyithan Dağıstanlı ve Çatalca Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Muzaffer Muyan,Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti

BAŞKAN CEM KARA’YA DESTEĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİLDİ Feriha Muştu

Ziyarette Başkan Cem Kara’ya geçtiğimiz hafta sonu Kestanelik Mahallesi Kapalı Spor Salonu’nun açılış organizasyonu olan ve 1500 sporcunun katılımı ile gerçekleşen İller Arası Karate Şampiyonası’na katkılarından dolayı İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü’nün teşekkür plaketi takdim edildi.

Şampiyona ilçemize renk kattı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu tür şampiyonaların bölgemize renk kattığını ifade etti. Çatalca’da yapılan spor faaliyetlerinin ilçenin tanıtımına ve çocukların spora teşvik edilmesine de önemli katkı sağladığını sözlerine ekleyen Başkan Cem Kara,belediye olarak her zaman sporun ve sporcunu yanında olduklarına vurgu yaptı.

İller Arası Karate Şampiyonası’na 21 sporcu ile katılan 6 sporcusunun altın lig,15 sporcusunun da gümüş ligde yarışmaya hak kazandığı Çatalca Belediye Karate Takımı’nın müsabakalarda gösterdiği başarıyı tebrik eden Başkan Cem Kara,takıma bundan sonraki turnuvalarında başarılar diledi.

 

çatalca belediyesi cem kara ilçe spor md turnuva kestanelik kapalı spor salonu teşekkür
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ÇELİK'TEN BAŞKAN YARDIMCILARINA PLAKET
ÇATALCA’DA UYUŞTURUCU ZİRVESİ