Reklamı Geç
13 MAYIS Cumartesi, 2017




KARATE RÜZGARI ÇATALCADA ESİYOR

Başarıdan başarıya koşarak adını karatenin gurur tablosuna yazdıran Çatalca,İstanbul İller Arası Karate Turnuvası’na ev sahipliği yapıyor

KARATE RÜZGARI ÇATALCADA ESİYOR Feriha Muştu

Kestanelik Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen 3 gün sürecek yaklaşık 1200 sporcunun yarışacağı şampiyonaya, Çatalca Belediyesi Karate Takımı 21 sporcuyla katılıyor.

İller Arası Karate Ligi Şampiyonası 24/25/26 Şubat 2017 tarihlerinde Çatalca Kestanelik Mahallesi Kapalı Spor Salonu’nda yapılıyor. Turnuvanın açılış töreni Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan,AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, Çatalca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Seyithan Dağıstanlı, Çatalca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tarık Çalışkan, Çatalca Halk Eğitim Müdürü Tarık Çelenk, Türkiye Karate Federasyonu 1. Bölge Başkanı ve İstanbul İl Temsilcisi Cengiz Senin, AK Parti Meclis Üyesi Hasan Gökçe, AK Parti Meclis Üyesi Mesut Üner, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, antrenörler, veliler ve halkın katılımıyla gerçekleşti.

1200 sporcunun katıldığı şampiyonada illerin yetenekli sporcuları minik, yıldız, ümit, genç ve büyükler kategorilerinde 3 gün boyunca şampiyon olmanın mücadelesini verecek.

Sağlıklı nesiller için spor şart

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, sporun önemine değindiği konuşmasında sporculara başarılar diledi ve “Kestanelik Spor Salonumuzun böylesine güzel ve önemli bir organizasyona ev sahipliği yapması mutluluk verici bir olay. Gelişen ve değişen çağımızda gençlerimiz, çocuklarımız için tehlikelerde artıyor. Çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, kötü ortamlardan uzak tutarak sağlıklı nesiller yetiştirmek için spor son derece önemlidir. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Çocuklarımız spora gönül vermeli

Spora ve sporcuya her zaman destek olan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara,turnuvanın ilk günü yaptığı konuşmada,"Öncelikle ilçemize hoş geldiniz, sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımızın spora gönül vermelerini canı gönülden istiyorum, destekliyorum. Buradaki amaç tabii ki başarılı olmaktır ama bunun ötesinde önemli olan sporu devam ettirmek, sürdürebilmektir.Spora gönül vermiş sporcu arkadaşlarımızı tebrik ediyor, turnuvada başarılar diliyorum" dedi.

Çatalca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçeSpor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Karate Turnuvası’nın ilk günü nefes kesen karşılaşmalara sahne oldu.Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Kaymakam İnci Sezer Becel ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından verildi.

 

 

 

 

çatalca belediyesi cem kara karate spor kaymakam inci sezer
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BAŞKAN AKGÜN ACIMIZ ÇOK BÜYÜK
TGC: GAZETECİLERE BASKILAR ENDİŞE VERİCİ