15 KASIM Çarşamba, 2017




ÇATALCA’DA GERİ DÖNÜŞÜM SEFERBERLİĞİ

Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, geri dönüşüm çalışmaları konusunda ilçe halkını yer ve zaman kavramı gözetmeksizin bilgilendirmeye devam ediyor

ÇATALCA’DA GERİ DÖNÜŞÜM SEFERBERLİĞİ admin

Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü doğal kaynakları korumak ve Türkiye ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla başlattığı geri dönüşüm bilgilendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.                                                                                                                                           Geri dönüşümün detaylarını kapı kapı dolaşarak vatandaşlara anlatan ve bilgilendiren ekipler, dağıtılan el broşürleriyle de çevreye ve geleceğe nasıl daha iyi sahip çıkılabileceğini gösteriyor.

Ekipler Natura Evleri’nde

İlçe genelinde sitelere yönelik Geri Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısının ilki Natura Evleri Sitesinde gerçekleşti. 02.11.2017 Perşembe akşamı, Ferhatpaşa Mahallesinde bulunan Natura Evleri Sitesini ziyaret eden müdürlük, sitenin toplantı alanında site sakinlerini yürütmüş olduğu geri dönüşüm çalışmaları hususunda bilgilendirdi.

Çöp ile geri dönüşümün ayrımı anlatıldı

Seminerde, çöp ile geri dönüşümün ayrımı anlatılarak geri dönüşüme ayrılan kağıt, karton, plastik, cam, bitkisel atık yağ ve elektronik atığın, lisanslı firmalara teslim edilmesi gerektiği konusunda hatırlatmalarda bulunuldu.                                                                                                   Toplantıda ayrıca ambalaj atıklarından, bitkisel atık yağlara, atık pillerden, elektronik atıklara, geri kazanımı mümkün atıkların biriktirilmesi ile ülke ekonomisine katkı sağlanacağı ve çevre kirliliğinin önüne geçileceği vurgulandı.

Toplantı sonunda site sakinlerine bilgilendirici broşür ve önlük hediye edildi.  

çatalca geri dönüşüm temizlik işleri katı atık
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HAVARAY İPTAL EDİLDİ
İDSO'DAN ATA'YA SAYGI KONSERİ