15 KASIM Çarşamba, 2017




KAPALI PAZARDA SONA YAKLAŞILDI

Küçükçekmece Belediyesi’nin ilçeye modern bir Pazar kavuşturmak için yapımına başladığı Halkalı Kapalı Pazarı’nda sona gelindi

KAPALI PAZARDA SONA YAKLAŞILDI admin

Halkalı Merkez Mahallesi, Aytaç Mevkii’nde, Tuna Caddesi üzerinde yapımı devam Halkalı Kapalı Pazar Yeri ve Aile Sağlığı Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı.

İlçede semt ve üretici pazarlarını modern bir yapıya kavuşturmak amacıyla Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen pazar yerleri projeleri hızla tamamlanıyor. Yüzde 90’ı tamamlanan ‘Halkalı Pazar Yeri ve Aile Sağlığı Merkezi’ projesinde sona gelindi. 2 katlı kapalı pazar yeri, kapalı otopark, 20 muayene odalı aile sağlığı merkezi ve belediye hizmet birimi, muhtarlık, atölye ve derslikleri bulunan pazar yeri projesi, 10 dönümlük alanda inşa ediliyor.

Pek çok ihtiyaca cevap verecek

Yıl sonuna kadar açılışı gerçekleştirilecek modern tesisin Aile Sağlığı Merkezi’nde; 20 muayene odası, 2 adet aşı odası, 2 adet dinlenme odası ve 70 m2 teras bulunuyor. Belediye Hizmet Birimi’nde; kitap kafe, 3 adet derslik, 2 adet atölye ve toplantı odası bulunan tesisin, pazar alanı ve otopark birimi ise 3 bodrum kattan oluşuyor. 60 araç kapasiteli otopark alanı ve 900 tezgahlık pazar alanına sahip birim, vatandaşların pek çok ihtiyacına cevap verecek. 

 

küçükçekmece halkalı kapalı pazar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HAVARAY İPTAL EDİLDİ
İDSO'DAN ATA'YA SAYGI KONSERİ