15 KASIM Çarşamba, 2017




MHP’NİN MECLİS ÜYELİĞİ KALMADI

Çatalca Belediyesi kasım ayı meclisinin son oturumunda MHP’den istifa eden iki meclis üyesinin dilekçeleri okundu. Böylece Çatalca Meclis’inde MHP’nin sandalyesi kalmadı

MHP’NİN MECLİS ÜYELİĞİ KALMADI admin

Çatalca Belediyesi Kasım Ayı Meclis Oturumu, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında yapıldı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79. yıl dönümü münasebetiyle 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla andı.

Gündem konularının görüşülmesine geçilmeden önce Meclis Başkanlığı’na MHP Meclis Üyeleri İrfan Sezer ve Ayhan Yıldırım tarafından verilen “MHP İlçe Teşkilatından istifa ettiklerine” dair dilekçe Başkan Cem Kara tarafından okundu ve bu dilekçelerle Çatalca Belediye Meclisi’nde MHP’yi temsilen Meclis Üyesi bulunmadığı ifade edildi.

Meclis oturumu gündem maddelerinin okunarak oylanmasıyla devam etti.                                    

Gündem maddeleri “1/1000 Ölçekli Ovayenice Mahallesi Uygulama İmar Planı” ile ilgili “1/1000 Ölçekli Belgrad Mahallesi Uygulama İmar Planına yapılan itiraz” ile ilgili ve “Kaleiçi Mahallesi 155 ada 47 nolu parsele yapılan itiraz” ile ilgili İmar Komisyon raporları okunarak oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara içinde bulunduğumuz ay idrak edilecek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak meclisi 4 Aralık 2017 Pazartesi saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdirdi.

çatalca kasım meclisi mhp
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HAVARAY İPTAL EDİLDİ
İDSO'DAN ATA'YA SAYGI KONSERİ