17 AĞUSTOS Perşembe, 2017




KARA: HÜKMEN YENİK SAYILMAK ADİL DEĞİL

Çatalca Belediyesi Mayıs Ayı Toplantısı’nda konuşma yapan Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalcaspor’a yapılan haksızlığı dile getirdi. Kara, maçın oynanması gerektiğini ifade ederek köprüye döşenen mayın düzeneğinin ardından yoldaki raporlamalar yüzünden stada geç giden takımın hükmen yenik sayılmasını adil bir karar olmadığını savundu

KARA: HÜKMEN YENİK SAYILMAK ADİL DEĞİL admin

Çatalca Belediyesi Mayıs Ayı Meclisi 1. Oturumu, Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında toplandı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yönetiminde Mayıs Ayı Meclisi'nin 1. Oturumu gerçekleşti. Başkan Cem Kara; 1 Mayıs İşçi Bayramı, Anneler Günü, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı gibi ayın önemli günlerini kutlayarak meclise başladı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara açılış konuşmasında “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını, işçilerimizin geçmiş bayramlarını bir kez daha kutluyorum. Önemli olan bu günlerin ülkemizde huzur birlik ve beraberlik içerisinde kutlanmasıdır. İşçilerimizde bu günü ülkemizin değişik yerlerinde coşkuyla kutlamışlardır. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98’nci yıl dönümü bütün ulusumuza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. İdrak edeceğimiz Ramazan Ayı’nı şimdiden tebrik ediyorum” temennilerinde bulunduktan sonra referandum sonuçlarına dair açıklamalarda bulundu.

Demokrasiyi özümsemiş Çatalcalılarla gurur duyuyorum

Başkan Cem Kara sözlerinde, ”16 Nisan 2017 günü bütün ülkemizde Anayasa değişikliği ile ilgili bir referandum gerçekleşmiştir. İlçemiz Çatalca İstanbul’un 39 ilçesi içerisinde yüzde 90.83 katılım oranıyla her zaman bütün seçimlerde, bütün referandumlarda olduğu gibi yine sandığa gitme oranıyla yine birinci ilçe olmuştur. Sandığa gidip vatandaşlık görevlerini yerine getiren, oylarını evet ya da hayır yönünde kullanan bütün vatandaşlarımın bu demokrasi zaferini de kutluyorum. Çıkan sonuç hayırlı ve uğurlu olsun. Parlamenter sistem,  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçişi Türkiye onaylamıştır, bundan sonra yoluna bu sistemde devam edecektir. Biz her fırsatta söyledik, evet diyenlerde hayır diyenlerde bu ilçenin ve bu ülkenin yurttaşlarıdır. Hepsi kıymetlidir. Çatalca bütün seçim ve referandumlarda olduğu gibi bu referandumda da birbirini üzmeksizin, herkes el ele kol kola gönül birliği içerisinde olmuş, kampanyasını hep birlikte sürdürmüştür. Bu özveriyi gösteren demokrasiyi özümsemiş olan ilçe insanımızla gerçekten gurur duyuyorum. Bütün arkadaşlarıma özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Hükmen yenik sayılmamız adil bir sonuç olmayacaktır

Çatalca Spor ’un Dersim Spor maçına çıkamamasına da değinen Başkan Cem Kara, takıma bir kez daha geçmiş olsun dileklerinde bulunarak bu maçın oynanması gerektiğinin altını çizdi. Başkan Cem Kara, maç oynanmadan hükmen yenik sayılmanın çok adil bir sonuç olmayacağını belirttiği sözlerinde, ”Çatalca sporumuz Cumartesi günü Dersim sporla son karşılaşmasını gerçekleştirecekti ve o maçı oynamayı başarabilseydik ve galibiyetle çıksaydık, 2. Lige çıkma yolunda ilk 5’e girecekti. Ancak Elazığ’da konaklayan takımımız, Dersim’de köprü altına mayın düzeneği yerleştirilmesi sonucunda, saat 12.15’ten 16.20’ye kadar jandarma, emniyet raporlarıyla yolda mahsur kalmış zamanında Dersim Spor Stadı’na ulaşamamıştır. Bu nedenle değerlendirmeyi Federasyon Disiplin Kurulu yapacaktır. Kulüp Başkanımız ilk günden itibaren gerekli görüşmeleri yaptı, ben de federasyona durumumuzu anlatmaya çalıştım. Biz bir tek şey istiyoruz, bu maçın oynanmasını. Bu maç oynanmadan bizim hükmen yenik sayılmamız hem bizim açımızdan hem de Düzce Spor açısından çok adil bir sonuç olmayacaktır. Umut ediyorum ki bugün Çatalca Sporumuz lehine iyi bir sonuç elde edebiliriz” şeklinde konuştu.

Gündem maddeleri görüşülmesine geçilmeden önce gündem dışı söz alan CHP Grup Başkanvekili Ufuk Akın ve AK Parti Grup Başkanvekili Celalettin Sonkaya ile CHP Meclis Üyesi Belgin Tezer, Mayıs ayında yer alan özel günlere dair konuşma yaparak kutladılar.

Komisyonlara havale edildi

Yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerinin oylanmasına geçildi.

Gündem maddeleri;

1- 2016 yılı kesin hesaplarının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

2- 3402 Sayılı Kadastro Kanununun 22. maddesi gereğince, Kadastro ekibiyle birlikte görev yapmak üzere İlçemiz Örcünlü, Hisarbeyli, Çiftlikköy ve Çanakça Mahallelerinin bilirkişi seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonu’na havale edilmesi oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

3- Boş kadro değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi okunduğu şekliyle oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

    Çatalca Belediye Meclisi 2017 Yılı Mayıs Ayı Toplantısının 1. Birleşimi, 5 Mayıs 2017 Saat 10.30’da komisyonlardan gelecek konuları görüşmek üzere sona erdi.

 

cem kara çatalcaspor mayıs ayı meclisi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
  • BİR ZAMANLAR PRAVDA PAÇAVRA DİYORDU AK Parti Beylikdüzü Meclis Üyesi Mücahit Birinci, şaşırtmaya devam ediyor. Bölgede ilk defa Pravda kelimesini gazeteci Cengiz Alçayır için kullanan ve haberlerinin yalan ve paçavra olduğunu iddia eden Mücahit Birinci, Alçayır’ın haberlerine sarıldı
  • TRABZON’DA JÖN OLDU AK Parti Büyükçekmece Meclis Üyesi Hasan Bacıoğlu, memleketi Trabzon’da yapılan Trabzon Uluslararası Film Festivali Organizasyon’unda yer alarak sinema ve sanat dünyasına katkı sunuyor
  • BAŞKAN AKGÜN: 17 AĞUSTOS ACISINI BİR DAHA YAŞAMAYALIM! Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 17 Ağustos 1999 depremin 18. yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınlayarak, geçen 18 yılda çok fazla yol alınamadığına dikkat çekerek; “Büyük acılarla hatırladığımız 17 Ağustos depremi bir daha yaşanmasın” dedi.
  • BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ'NDEN ROMAN ÇOCUKLARA KREŞ Büyükçekmece Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü proje sonucunda Roman çocuklara ücretsiz kreş eğitimi veriliyor.
  • BAŞKAN CEM KARA, BAYINDIR ÇİFTİNİN NİKÂHINI KIYDI Bir ömür mutluluk için 'evet' diyen Zeynep Küçük ve Mustafa Bayındır’ın nikâhını Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara kıydı.
  • BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN FİBER ALT YAPI HIZLI HİZMET Beylikdüzü Belediyesi, çağın en önemli haberleşme ağı olan İnternet hızını artırmak için, kendi fiber alt yapısını oluşturdu.
  • BÜYÜKÇEKMECE'DE GÖL KUPASI 2 BAŞLIYOR! Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulüp Başkanı Dr. Hasan Akgün, takımın iyi bir hazırlık sezonu geçirdiğini ve Lake Cup’ın favorisi olduğunu söyledi.
  • ALÇAYIR: İSTANBUL’DA HER İLÇEYE BİR EKREM İMAMOĞLU LAZIM Bir zamanlar Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gazetecisi olarak anılan yerel gazeteci Cengiz Alçayır ile Beylikdüzü Belediyesi’nin danışmanları arasında yer alan ve Başkan Ekrem İmamoğlu’nun İletişim Danışmanlığı’nı yapan ulusal televizyoncu Murat Ongun arasında söz düellosu yaşanıyor. Ongun, son zamanlarda İmamoğlu aleyhinde haber yapan Alçayır’a, kendi yazdığı satırlarla cevap verdi
  • ÇATALCA KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANI İNCELEMELERDE BULUNDU Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Başkan Yardımcısı Erhan Güzel'den projenin geniş bilgilerini aldı
  • BELEDİYE PERSONELİNE YANGIN TATBİKATI YAPILDI Beylikdüzü Belediyesi ile İstanbul İtfaiyesinin ortaklaşa düzenlediği “Yangın Tatbikatı” eski Beylik Pazarında başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
  • TZOB GENEL BAŞKANI BAYRAKTAR; ENFLASYONUN SORUMLUSU ÇİFTÇİ DEĞİL… -TZOB Genel Başkanı Bayraktar: “Tarımda üretici fiyatları, Haziran’daki yüzde 1,46 düşüşün ardından Temmuz’da da yüzde 2,28 geriledi”
  • BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE'Sİ YENİ BİNASINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI Büyükçekmece Belediyesi, yapımı tamamlanan Fatih mahallesindeki yeni belediye binasında hizmet vermeye başladı.
  • BÜYÜKÇEKMECE YAZ SPOR OKULUNDA DURMAK YOK Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi Yaz Spor Okulları, uzman antrenörler nezaretinde öğrencilere bu yıl tam 10 branşta eğitim veriyor.
  • BÜYÜKÇEKMECE'NİN MODERN KURBAN SATIŞ VE KESİM TESİSİ BAYRAMA HAZIR Büyükçekmece Belediyesi'nin, 30 bin metrekare alan üzerine kurduğu Türkiye'nin en modern kurban kesim tesisi eklenen yeni üniteleriyle bu yıl çok daha kapsamlı bir şekilde hizmet verecek.
  • BAŞKAN KARA TAN ÇİFTİNİN NİKÂHINI KIYDI Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Şebnem Çorbacıoğlu ve CHP Çatalca Eski Gençlik Kolları Başkanı Burak Tan çiftinin nikâhını kıydı.
  • SEZER VE TAHA’YA MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Nakkaş Muhtarı Zafer Öztürk ve kardeşi Samet Öztürk ün çocukları Sezer ve Taha’nın sünnet törenine katıldı.
  • BAŞKAN CEM KARA, EROL ÇİFTİNİN NİKÂHINI KIYDI Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Aytül Başkeleş ve Zafer Erol çiftinin nikâhını kıyarak, mutluluklarına ortak oldu.
  • BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ‘CHP’Lİ BAŞKAN KARAKOL BASTI’ İDDİASIYLA İLGİLİ AÇIKLAMASI 13.08.2017 (Bugün) tarihli Akşam Gazetesi’nin ilk sayfasından yayımlanan ‘CHP’li Başkan Karakol Bastı’ başlıklı haberin gerçeklerle hiçbir ilgisi yoktur.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BAŞKAN AKGÜN: 17 AĞUSTOS ACISINI BİR DAHA YAŞAMAYALIM!
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN FİBER ALT YAPI HIZLI HİZMET