15 EYLÜL Cumartesi, 2018




BÜYÜKÇEKMECE’YE ‘ÇELİK’TEN BAŞKAN

Büyükçekmece Ak Parti Teşkilatı 6. Oalğan Kongresi’ni Cuma günü gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu kongrede Murat Çelik, emaneti İlker Gürbüz’den devaraldı

BÜYÜKÇEKMECE’YE ‘ÇELİK’TEN BAŞKAN admin

AK Parti Büyükçekmece 6.Olağan Kongresi Cuma günü World Point Davet Salonu’nda yapıldı. Tek listenin seçime girdiği kongrede daha önce 2015 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olan Murat Çelik, AK Parti Büyükçekmece Teşkilatı’nın yeni ilçe başkanı oldu.

Görevi, yaklaşık 2 yıldır ilçe başkanlığı görevini yürüten İlker Gürbüz’den alan Çelik, AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı koltuğunun yeni sahibi artık.

Yoğun katılımın olduğu kongreye; Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Milletvekilleri; Tülay Kaynarca, Feyzullah Kıyıklık, Harun Karaca,  Serap Yaşar, Mehmet Metiner,  İl Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım,  AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Metin Karakaş, AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, İstanbul Ak Parti İlçe Başkanları, meclis üyeleri STK Temsilcileri katıldı.

 

Teşkilata teşekkür etti

Teşekkür konuşması için sahneye çıkan İlçe Başkanı İlker Gürbüz, İBB ve hükümet eliyle Büyükçekmece’ye yapılan hizmetleri aktararak bayrağı teslim edeceği yeni ilçe başkanı Murat Çelik ve yönetimine başarılar diledi. 2 yıl görevde kaldığı süre içinde kendisine destek olan teşkilat mensuplarına teşekkür eden Gürbüz, 2019 seçimlerinde Büyükçekmece’yi AK Partili belediye yapmak için çalışmalarına devam edeceğini de belirtti.

 

Gece gündüz çalışacağız

Kongreye katılan başta; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Berat Albayrak,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, İl Başkanı Bayram Şenocak, İBB Başkanı Mevlüt Uysal olmak üzere tüm AK Parti Teşkilatı’na şükranlarını ileten yeni İlçe Başkanı Murat Çelik de 2019 yerel seçimlerinde Büyükçekmece’yi AK Partili belediye yapacaklarını sözünü verdi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren ve Türkiye hedefi için emin adımlarla yürüyeceklerini ifade eden Çelik, şunları söyledi: “Sizlerle birlikte omuz omuza yürümekten, şeref ve mutluluk duyacağım. Dün olduğu gibi bugünden sonrada Büyükçekmece’de 

AK Partimizin misyonu, vizyonu ve ilkelerinin bilinci ve sorumluluğunda ilçemiz için birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimize devam edeceğiz. Büyük Türkiye hedefine hep birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için gece gündüz çalışacağız. Kutlu yolculuğumuz, kutlu yürüyüşümüz hayırlı, uğurlu olsun.”

Büyükçekmece AK Parti’nin Murat Çelik Başkanlığındaki yönetim listesi ise şöyle oluştu; Cevdet Eroğlu, Elmas Akın, Engin Rauf, Ercan Bozkuş, Ercan Çelik, Erdoğan Yıldız, Erhan Gürer, Ersin Çevik, Fatih Murat Kanmaz,  Gülcan Kaya, Hidayet Bağ, İhsan Yıldız, İlhan Akkaya, İsa İmik, Kadri Cemil Yayla, Levent Ergüne, Mahmut Yusuf
Melek Boz, Muhibe Korkut, Nejmi Yıldız, Nesrin Doğan, Okan Gülkoku, Rohat Hasbayram, Şükrü Güneysu

 

ak parti büyükçekmece murat çelik ilker gürbüz kongre
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
AKGÜN 19 BİN KİŞİYE UMUT VERDİ
Şenocak : Beylikdüzü’nde emaneti geri alacağız