15 EYLÜL Cumartesi, 2018




Top oynamaya değil iş bulmaya geldiler

‘Kimse işsiz kalmasın, kimse sıkıntı çekmesin’ sloganıyla yola çıkan Avcılar Belediyesi, Firüzköy Atatürk Stadyumu ve Spor Kompleksi’nde iş görüşmesi sağladı

Top oynamaya değil iş bulmaya geldiler admin

Avcılar Belediyesi düzenlediği etkinlik ile iş arayanları ve birçok firmayı buluşturdu. ‘Kimse işsiz kalmasın, kimse sıkıntı çekmesin’ sloganıyla ekonomi buluşması düzenledi. Avcılar Firüzköy Atatürk Stadyumu ve Spor Kompleksinde gerçekleştirilen buluşmada Genç Girişimciler ve Liderler Derneği Belçika Şubesi tarafından kırılan rekoru egale edilmeye çalışıldı. İş görüşmeleri Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin verdiği startla başladı. Birçok işveren ve işçi bir araya gelerek görüşmeler gerçekleşti. Verimli geçen görüşmelerin, Avcılar’da işçi istihdamına katkı sağlayacağı düşünülüyor.

“Kimse İşsiz Kalmasın, Kimse Sıkıntı Çekmesin Diye Dev Ekonomi Buluşması Düzenliyoruz”

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Ülkemizde yaşanan döviz eksenli ekonomik krizin, işçi ve işveren üzerinde oluşturduğu moral ve motivasyon bozukluğuna bir nebze de olsa dur demek için bir araya geldik. Avcılar’da bir silkiniş etkisi oluşturmak istiyoruz. Bugün Avcılar Firüzköy Atatürk Stadyumunda iş insanları sahaya indi. Gün boyu kadın girişimciler, genç girişimciler, ilk defa iş hayatına atılanlar, iş hayatını geliştirmek isteyenler bu konuda tecrübesini paylaşmak isteyen herkes burada kartvizit değişimleri yapacaklar. Birbirleriyle tanışacaklar iş hayatına atılacak, geliştirecek ve daha iyi olmasını sağlayacak. Başkalarının tecrübelerini paylaşarak onların da daha iyi olmasını sağlayacak. Buradaki etkinlik bir toplumun ekonomik yaşamda silkinişidir, moral ve motivasyon günüdür. Birleşmiş Milletler Genç İnsanları burada bir rekor denemesi yapacaklar. Gün içinde bin 200 iş insanı burada kartvizit değişimi yapacak. Vatandaşlarımızın işsizlik sorununa çözüm bulabilmek ve şehrimizin ekonomisini canlandırmak için düzenlediğimiz dev ekonomi buluşmasında; iş insanları, esnaflarımız ve iş arayan vatandaşlarımızla bir araya geldik.” dedi.

avcılar firüzköy atatürk stadyumu iş aramak
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
AKGÜN 19 BİN KİŞİYE UMUT VERDİ
Şenocak : Beylikdüzü’nde emaneti geri alacağız