15 ARALIK Cumartesi, 2018




BÜYÜKÇEKMECE KAYMAKAMI ARAT’IN TAYİNİ ÜZDÜ

Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat’ın tayini sevenlerini çok üzdü. Yeni yayınlanan kararname ile Aydın Vali Yardımcılığı’na atanan Arat’a sevgi dolu mesajlar yağdı. Halkın kaymakamı, Büyükçekmece siz unutmayacak, örnek devlet adamı gibi övgüler ardarda geldi

BÜYÜKÇEKMECE KAYMAKAMI ARAT’IN TAYİNİ ÜZDÜ admin

Büyükçekmece’de üç yıla yakın kaymakamlık yapan Mustafa Hulusi Arat’ın, İçişleri Bakanlığı’nın 2014/1032 karar sayısı yayınladığı yeni kararname ile Aydın Vali Yardımcılığı görevine atanması ilçede buruk bir sevinç yarattı.

Sıradışı kişiliği, her kesime kucak açan demokrat yapısı, mütevazı kimliği, çalışkanlığı, iyiliksever ve yardımsever devlet adamlığı ile Büyükçekmeceli’nin gönlüne yediden yetmişe taht kuran Arat’ın ilçeden tayini üzüntü yarattı.

Sosyal Medya hesaplarından Kaymakam Arat’ın tayinine ilişkin yorum yapan Büyükçekmecelilerin ortak paydası insani özellikleri ve devlet adamlığı özellikleri oldu.

Sosyal Medya’ya yansıyan o yorumlar;

Yusuf Karademir ( Siyasetçi ve işadamı):

Büyükçekmece'de Gönüller'e Tah kurmuş değerli Kaymakamız sayın Mustafa Arat bey seni unutmayacağız...

Burçay Yıldız ( AK Parti Büyükçekmece eski İlçe Başkan Yardımcısı):

"İLÇEMİZDEN BİR DEVLET ADAMI BİR KAYMAKAM GEÇTİ"

İlçemizin güzelliğine güzellik katan değerli devlet adamlarımızdan Kaymakamımız Hulusi ARAT adeta bir BÜYÜKÇEKMECELİ olarak gecesini gündüzüne katarak Hakk’ın ve halkımızın rızası için çalıştı, çabaladı. İlçemizin var olan bir çok sorununun çözülmesinde öncülük etti. Alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, kültür sanattan spora, çevre temizliğinden sosyal yaşam alanlarına kadar her alanda ilçemizin geleceğine, gençliğine, insanına katkıda bulundu.

Hepimiz biliyoruz ki Devlet görevinin en üzücü yanı yıllarca görev yaptığınız yerden ayrılmaktır. BÜYÜKÇEKMECEMİZDE güzel dostluklar kurarak, insanımıza hizmet eden. Enerjisini hep faydalı işler yapmak için harcayan Kaymakamımıza, ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır.

Görev süresi boyunca kapısını herkese açık tutan Kaymakamımız, insani tavrı ve fedakâr çalışmalarıyla hepimizin gönlüne taht kurdu. Yeni görev yeri olan Aydın İlimize Vali yardımcısı olarak atanan Sayın Hulusi ARAT Bey’e, ilçemize ve ilçe sakinlerimize yaptığı hizmetlerden dolayı şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ediyor; inanıyorum ki Kaymakamımız yeni görev yerinde de nitelikli çalışmalara imza atacaktır.

Hele 15 Temmuz darbe gecesindeki işbilirliği, haksızlık karşısındaki vakur duruşu takdire şayandı.

Anadolu da iyi insanlar için hep güzel sözler söylenir onlardan biride “Adam gibi adam” tabiridir. Bu da şimdi Kaymakamımız için söyleyeceğimiz tek söz gerçekten BÜYÜKÇEKMECE'den adam gibi adam geçti.

Büyükçekmecede birçok kaymakamla çalıştık. Sn. Hulusi Arat kadar kaliteli işini seven bir insana az rastladık.

İnşallah ilerde kendisini bir kentimizin valisi olarak görürüz. Yolun açık olsun Yiğido...

 

Tuna Ebru Özdemir (MHP Büyükçekmece İlçe Kadın Kolları Başkanı):

Sayın Kaymakamımız Mustafa Arat'ın Aydın'a Vali Yardımcısı olarak atanması onun ilçemizde ne kadar değerli ve takdir gören işler yapmış olduğunun göstergesidir! Bir kere daha gördük ki cezalar hak etmeyene yağıyor. Üzüntü içerisindeyiz!!!
 

Erdoğan Yıldız ( AK Parti Büyükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Hemşerisi):

Sayın kaymakamım Mustafa Arat beye yeni görevinde başarılar dilerim kendisini tanıdığım için çok memnun oldum nede olsa Sivas’ın yigitlerinden biri tam bir halk adamı tam bir görev adamı mitiş bir türküye sevdalısı gururumuz hemşerimiz canımız şimdiye kadar büyük çekmecede böyle bir halkın içinde olan bir kaymakam görmemiştir ben şahsım adına hakimi helal ediyorum iyiki seni tanımışım yolun ve bahtın açık olsun kaymakamım

 

Nesim Çevik (AK Parti Büyükçekmece eski İlçe Başkan Yardımcısı):

Bir devletin zenginliği ve gücü; ne pamuğu ile, ne altını ile,ne de ipliği ile ölçülür. Devletin zenginliği ve gücü, en önce gerçek devlet adamlarıyladır. Sizi unutmayacağız B.Çekmece sizi unutmayacaktır. Sayın Mustafa Arat kaymakamım. Yeni görevinizin hayırlı olmasını diler, başarılar temenni ederiz.

 

BÜYENDER ( Büyükçekmece Engelliler Derneği)

Degerli mülki amirimiz sn. Mustafa Arat beyefendi siz Büyükçekmece de görevin en yücesini yaparak aramızdan ayrılıyorsunuz.Makamlar mevkiler gelip geçicidir.Önemli olan gönüllere taht kurup sevgi tohumları ekebilmek Allah'ın rızasını kazanmaktır.Bizler defa kez buna sahit olmuş bir aileyiz.Aydın önemli bir degeri ağırlayacak bağrına basacak ne mutlu onlara.Sizi özleyecegiz.Yeni görevinizde başarılar dileriz.Bizi unutmayın biz sizi unutmayacağız.Dualarımızda her daim olacaksınız.Yüce rabbime emanet olun.Herşey icin sonsuz tesekkürlerimizi sunarız.

 

Oğuz Cevher ( Gazeteci):

Büyükçekmece'de görev yaptığınız süre içerisinde görevinizde göstermiş olduğunuz başarılarınızın yanısıra beyefendi ve dürüst kimliğiniz ile herkesin gönlünde taht kuran değerli insan Kaymakam sayın Mustafa Arat, yeni görevinizde başarılar diliyorum.

 

Münir Dinçel ( AK Parti Büyükçekmece Yönetim Kurulu Üyesi):

Büyükçekmece'de görev yaptığınız süre içerisinde görevinizde göstermiş olduğunuz başarılarınızın yanısıra beyefendi ve dürüst kimliğiniz ile herkesin gönlünde taht kuran değerli insan Kaymakam Sn.Mustafa Arat yeni görevinizde başarılar diliyorum.

 

Yunus Kayhan ( Vatandaş)

Büyükçekmece Sizi Unutmayacak Sayın Kaymakamımız Mustafa Arat Bey, Yeni Görev Yerinizde Başarılar Dileriz. Yolunuz Açık Olsun.....

 

Yunus Selvi (Vatandaş) :

BÜYÜKÇEKMECEMİZİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN SEVİLEN MUTAVAZI KAYMAKAMI SAYIN Mustafa Arat BEYE YENİ GÖREV YERİ OLAN AYDIN VALİ YARDIMCIĞINDA BAŞARILAR DİLERM

 

İçişleri Bakanlığı yayınlanan kararname ile 300 mülki idare amirinin görev yerlerinde değişiklik yaptı.

 

Mustafa Hulusi Arat' tan boşalan Büyükçekmece Kaymakamlık görevine ise Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı Dr. Mehmet Özel atandı.

 

büyükçekmece kaymakam mustafa hulusi arat aydın vali yardımcılığı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Alatepe halkı dinledi
BAKSM Aralık’ta da dopdolu