09 AĞUSTOS Perşembe, 2018




ONURSAL BAŞKAN HALİT TUNA ANILDI

Bölgenin en organize olmuş ve en aktif çalışan derneklerinden olan Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (BEYSİVDER) geneksel hale getirdiği iftarda bir araya geldi. Genç yaşta vefat eden derneğin Onursal Başkanı Halit Tuna’nın anıldığı iftarda konuşma yapan yeni başkan Eyyüp Günay, “Keşke Halit Tuna yaşasaydı da bu akşam ki konuşmayı o yapsaydı” dedi. Farklılıkların zenginliğin bir belirtisi olduğunu ifade eden Günay, “Rahmetlinin bıraktığı uzun ince yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu

ONURSAL BAŞKAN HALİT TUNA ANILDI admin

BEYSİVDER’in (Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği) geleneksel iftarı yine Sivaslıları ve Beylikdüzülüleri bir araya getirdi. Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde ilçenin dünyaya açılan firması Demir İnşaat’ın katkılarıyla gerçekleşen iftar programında birlik ve dayanışma mesajları verildi.  Yapılan konuşmalarında yakın zamanda genç yaşta hayatını yitiren eski dernek Başkanı ve sevilen isim Halit Tuna da yâd edildi.

Milletvekilleri, siyasi parti ilçe başkanları, iş adamları, sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri, sinema ve müzik dünyası sanatçılarının ilgi gösterdiği ve program sunuculuğunu İshak Akbay’ın yaptığı iftar programı Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. 

 İftardan sonra konuşma yapan BEYSİVDER Başkanı Eyyüp Günay,  davete katılan misafirlerin adını tek tek sayarak konuşmasına başladı. Dünyada karşılaşabileceği en güzel anlardan birini yaşadığını ifade eden Günay,  Demir İnşaat ve sahibi Hamit Demir’in katkı verdiği iftar programında Sivaslı ve Beylikdüzülü hemşerileri ile bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğun altını çizdi.  Geçirdiği kalp krizi sonucu erken yaşta hayata veda eden eski dernek başkanı Halit Tuna’yı övgü dolu sözlerle anan Günay, “Keşke Halit Tuna yaşasaydı da bu akşam ki konuşmayı o yapsaydı” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Paşa ve tüm gazilerin ve şehitleri de anan Günay, “Farklılıklarımızı güzellik olup gören Mevlana’nın güzellik birdir. Sen aynaları çoğaltırsan o da çoğalır dediği gibi farklılıklarımızı zengin sayarak bir ve beraberlik içeresinde mirasyedi olmadan rahmetlinin bıraktığı uzun ince yolumuza devam edeceğiz. Gönüllülük esası ile yürüyen  derneklerde yolculuk yürek ve ekip ile başlıyor. Ekibiniz iyiyse dernekler de şirketler de kurumlar da belediyeler de kuruluşlar da başarılı oluyor. Yönetimimdeki tüm ekip arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Rahmetlinin cenazesinde ve sonrasında bizleri yalnız bırakmayan sayın kaymakamımız Mehmet Okur Bey’e özellikle yanımızda daima olduğunu hissettiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, MHP İlçe Başkanı Ali Aydın’a, her zaman yanlarında bulunan ve abilik yapan Demir İnşaat Sahibi Hamit Demir’e teşekkürlerini sundu.

Dernek Başkanı Eyyüp Günay’ın ardından geceye katkı sunan Demir İnşaat’ın sahibi Hamit Demir, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da konuşmalarında rahmetli eski dernek ve onursal başkanı Halit Tuna’nın hayata erken veda etmesinin kendilerinde yarattığı üzüntüleri ifade ederek derneğe, Beylikdüzü’ne  ve insanlığa kattığı değeri  dile getiridirler.

Beylikdüzü Sivaslılar Derneği’nin iftar programına ise katılım sağlayanlar;  Milletvekili Selami Uzun, Milletvekili Ali Turan, Milletvekili Mukadder Başeğmez,Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Taşkın Özer, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın, MHP Avcılar İlçe Başkanlığı, TUNA Ailesi, Beylikdüzü Eski Belediye Başkanı Vehbi Orakçı,  Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ünver, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Vekili Ömer Şatır, Bahçelievler Belediye Başkan Vekili İsmail Karabiber,  Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Fırat, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri Gülüzar Bektaş , Fatih Keleş , Müslüm Akülker , Haluk Karataş, Beylikdüzü Muhtarları…

beylikdüzü beysivder iftar yakuplu sosyal tesisler halit tuna eyyüp günay sivas
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Hiroşima'da ölenler ve Sadako Sasaki Beylikdüzü'nde anıldı
Büyükçekmece'de Beach Volley rüzgarı esti