Beylikdüzü, Sultangazi ve Gebze’de eğitim faaliyetlerini gösteren AREV Okulları, kapılarını imkânı olmayan çocuklar için aralıyor. Okul, 4 Ocak ve 5 Ocak tarihleri arasında bursluluk sınavı yapacak

YEREL - 2019-12-23 16:03:19

AREV Vakfı, başarılı öğrencilere burs vermeye hazırlanıyor. Bölgemiz iş insanlarından Vehbi Orakçı’nın başında olduğu AREV Vakfı, AREV Okulları’nda başarılı olan fakat imkânı olmayan öğrencilere kapılarını açıyor. 4 Ocak ve 5 Ocak tarihleri arasında yapılacak bursluluk sınavında başarılı öğrencileri özel okulda okuma fırsatı bekliyor.

 

Beylikdüzü, Sultangazi ve Gebze’de eğitim faaliyetlerini gösteren AREV Okulları, kapılarını imkânı olmayan çocuklar için aralıyor. Okul, Ocak ayının 4’ünde ve 5’inde bursluluk sınavı yapacak. Saat 10 ve saat 14.00 seanslarında yapılacak olan sınava ilkokuldan liseye kadar okuyan öğrenciler katılabilecek.

 

İmkânı olmayan ama yetenekli ve zeki öğrencileri bulup onların iyi bir okulda eğitim almasını için AREV Vakfı’nın harekete geçtiğini ifade eden AREV Okulları sahibi iş insanı Vehbi Orakçı, “Amacımız her zaman para kazanmak değil. Bizim devlete, bu ülkeye olan bir borcumuz var. O borcumuzu da böyle eğitime katkı sağlayarak vermek istiyoruz” diye konuştu.

 

Günün Diğer Haberleri

İşte yeni partinin ilçe başkanları

14:18 - POLİTİKA

BABED’in yeni başkanı Tekdemir

21:12 - YEREL

Gözümüz neden seğirir? Göz dalınca misafir mi gelir?

20:43 - SAĞLIK

Çatalca'da 'Hoşgeldin Bebek" ziyaretleri

20:21 - YEREL

AKÇANSA'YA IIP ALTIN STANDART ÖDÜLÜ

13:18 - İSTANBUL

İstanbullular tarih ile içiçe koştular

21:26 - İSTANBUL

‘Bugün ne olduysak onların sayesinde olduk’

17:18 - YEREL

Beylikdüzü’nde deprem parkı olacak

15:30 - YEREL

TYF Türkiye Şampiyonası’nda kupalar sahiplerini buldu

13:24 - YEREL

Ressam Muştu eserlerini Büyükçekmece’de sergiledi

12:15 - YEREL