FİZİK TEDAVİDEN GEÇTİLER

Büyükçekmece Belediyesi’nden engelliler ve engelli ailelerine büyük bir hizmet verildi. 300’e yakın engelli uzman fizyoterapist Osman Şahin’in tarafından muayene edildi

YEREL - 2017-11-13 10:26:21

Büyükçekmece Belediyesi, 300 engelli çocuk ve ailelesini uzman fizyoterapistlere muayene ettirdi.

Büyükçekmece Belediyesi Engelli Eğitim ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde 2 gün süren tedaviler, Fizyoterapistler Federasyonu Başkanı ve Uzman Fizyoterapist Osman Şahin ve ekibi tarafından gerçekleştirildi.

İki gün muayene oldular

Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Büyükçekmece’de yaşayan ortopedik ve fizik tedaviye ihtiyacı olan engelliler, kas hastaları ve ailelerini muayene ettirildi. Fizyoterapistler Federasyonu Başkanı ve kendi dalında uzman fizyoterapist Osman Şahin ve ekibi tarafından gerçekleştirilen muayeneler iki gün sürdü.

Gerekli tedaviler yapıldı

Belediyelerle birlikte çalışarak engelli olan çocukları toplu olarak değerlendirmek, yeni fizik tedavi yöntemleriyle tedavi etmek için çalıştıklarını ifade eden Fizyoterapistler Federasyonu Başkanı Osman Şahin, “Amacımız kamusal ve toplumsal bir duyarlılık yaratmaktır. Büyükçekmece Belediyesi’nin desteğiyle engelli çocuklarımızı, felç geçiren hastaları, bel ve boyun ağrısı bulunanları ve kaslarında sıkıntısı olan hastalarımızı tedavi ederek gerekli tetkiklerini yaptık” ifadesini kullandı.

Plaket taktim edildi

İki gün süren tedaviler sonunda Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Rıdvan Orhan,  Fizyoterapistler Federasyonu Başkanı Osman Şahin ve ekibine Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına teşekkür ederek, bir de plaket takdim etti.

Günün Diğer Haberleri

ÇATALCASPORU KONUŞTULAR

15:58 - YEREL

FUTBOLCULARA MORAL VERDİ

15:56 - YEREL

AKGÜN: EĞİTİMİN SONU YOK

14:35 - YEREL

AİLELERE EKONOMİK OLMA DERSLERİ

13:43 - YEREL

MAĞDURİYETLER GİDERİLECEK

13:04 - YEREL

MAVİLERLE GEL

12:36 - YEREL

KARADENİZ’DEN ÖNEMLİ TAVSİYELER

12:19 - YEREL

BELEDİYE TÜM ÖNLEMLERİ ALDI

11:59 - YEREL

PERSONELE ŞEKER ÖLÇÜMÜ

11:30 - YEREL

ENGELLİ ÇOCUKLARA RESİM KURSU

10:33 - YEREL