26 TEMMUZ Cuma, 2019




Esenyurt’a masmavi bir deniz gelir mi ?
Nebiha BACIOĞLU

Esenyurt’a masmavi bir deniz gelir mi ?

Reklam

    Esenyurt'un yeni belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt bugün mazbatasını aldıktan sonra başkanlık görevini de Ali Murat Alatepe’den devir aldı ve artık Esenyurt'un yeni başkanı. Kendisine hayırlı olsun diliyorum ve gerçekten çok başarılı bir belediye başkanı olmasını temenni ediyorum. 

    Bugün görevini devir teslimi ile aldıktan sonra yeni makamında gazetecilerin sorularını yanıtlayor Bozkurt… Esenyurt'a ilk icraatınız ne olacak şeklinde soruya eğitim şeklinde cevap veriyor ve eğitime önem vereceklerini altını çiziyor.

    Elbette Esenyurt'un dağ gibi sorunları var. Eğitim de bunların bir parçası. Ama benim Sayın Kemal Deniz Bozkurt başkanımdan temennilerim var. Kendisi naif bir insan, insan odaklı siyaset yapıyor... İnsanı maddi değerlerden daha evla gördüğünü sevinerek izliyorum.

    Geçmiş dönemde AK Partili Esenyurt Belediyesi (Necmi Kadıoğlu) döneminde çok çirkin bir olay yaşamıştım. Belediye içindeki fütursuzca konuşma, söylem ve davranışlar içinde olanları tek başıma yek başıma mücadele vererek bir savaş vermiştim. 

      Gücü eline geçiren insanların hatalarını kabul etmek özür dilemek yerine seçtikleri yol ise çirkin saldırılardı. Onların ellerinde sığındıkları siyasi güçleri ve bu siyasi güçle elde ettikleri rantları vardı benim elimde ise doğrularım ve yılmaz cesaretim…

Evet, benim yaşadığım küçük bir kesitti. Ama yaşadıklarımdan sonra daha net gördüğüm bir tablo vardı ki insanlık Esenyurt’ta mezara kaldırılmayı bekliyordu. Kolay kazanılan para insanlar ruhsuz ve manen bir çürümüşlüğün içindeki yalan dünyalarında mutlu olmaya ve bir birini ezmeye çalışan bir hayattan başka bir şey değildi.

    Hayatımı doğrulara, hakka ve adalete inanmış bir birey olarak korkmadan verdiğim haklı mücadelede sizin de bugün bu koltukta oturmanız, Esenyurt'ta köklü bir değişimin habercisiydi.

    Bu değişim öyle sıradan, basit bir değişim değildi. Esenyurt'taki kokuşmuşluğun, ahlaksızlığın, edepsizliğin, insanı değerlerin ayaklar altına alınmasının zirve yaptığı bir anlayıştı ve bu değişimde bu düzeni yerle yeksan eyledi.

    Umarım başkanım yeni dönemle Esenyurt'un vicdanı yaralarını sarar ve Esenyurt'un insanlığın başkenti olması yönünde önemli çalışmalara imza attığınızı görürüz.

    İnsanlık büyük yara aldı bu ilçede, insanı değerler bu ilçede lime lime edildi hunharca... İnsanın insana saygısı maddi kazanımları oldu.

    Esenyurt'a mavi bir denizi getirebilir misiniz o gri heyulalara karşı bilemiyorum ama inanıyorum ki gökyüzünün renginde bir insanca yaşamı Esenyurt'a getirmeniz asil bakışların ve duruşunuzda gizli diye düşünüyorum.

 

Alatepe birçok gönüle girdi

     Bugün Esenyurt tarihi bir ana şahitlik etti. Sadece bir başkan değişimi değil bir zihniyetini değişimi de gerçekleşti. 16 ay başkanlık yapan Sayın Ali Murat Alatepe’nin de hakkını teslim etmek lazım. Göreve geldiği günden beri insancıl yaklaşımları ile hep öne çıktı. Geçmiş dönemin ağırlığı omuzlarındaydı ve yükün altında ezilmemek adına da kişisel yönleri ile olumsuzlukları bertaraf etmeye çalıştı ama başkanlık ömrü kısa sürdü, inanıyorum ki birçok gönüle girdi. Geçmişin kötü izlerini silmeye gayret etti ancak partisi tarafından aday gösterilmedi. İyi bir intiba bıraktığını düşünüyor ve bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum Sayın Alatepe’ye…

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Dans Yarışması kayıtları başladı
Esenyurt Belediyesi’nden ücretsiz diyetisyen

sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi