17 HAZİRAN Cumartesi, 2017




KARA’DAN ANNELERE ÇAĞRI

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Gelin, Anneler Günü’nü hep birlikte kutlayalım” diyerek Çatalcalı anneleri Pazar günü Nazım Özbay Kültür Merkezi Spor Tesisinde düzenlenen programa davet etti

KARA’DAN ANNELERE ÇAĞRI admin

Sevginin, şefkatin, mücadelenin, çilenin, özverinin sembolü, en kutsal varlıklarımız, annelerimiz…

Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdır.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü için ilçede geniş katılımlı bir program imza atıyor. Tüm Çatalcalı anneleri program davet eden Kara şunları söyledi: “Dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizi, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla 14 Mayıs 2017 Pazar günü, saat:11.00’da Nazım Özbay Kültür Merkezi Spor Tesisinde düzenlenecek programımıza bekliyoruz. Tüm halkımız davetlidir.”

çatalca belediyesi cem kara anneler günü nazım özbay kültür merkezi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
  • MİNİKLERİN KARNE HEYECANI Avcılar Belediyesi Kent Enstitüsü Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüplerinde öğrenim gören 3-5 yaş aralığındaki minik öğrenciler karne sevinci yaşadı.
  • AKGÜN FIRINLARA GÖZ AÇTIRMADI Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan ayı boyunca ilçedeki fırınları denetledi.
  • ZEYTİN BÜYÜKÇEKMECE'DE HAYAT BULACAK Türkiye’nin en yeşil ilçeleri arasında gösterilen Büyükçekmece ilçesinde zeytinlik alanları kurulacak.
  • BEYLİKDÜZÜ KORULUKLARI YAZA HAZIR Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çamlık alanları hem hijyen hem de görsel olarak pırıl pırıl yapmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
  • BÜYÜKÇEKMECE'DE RAMAZAN COŞKUSU SÜRÜYOR Büyükçekmece’de geleneksel Ramazan etkinlikleri heyecanı devam ediyor.
  • BAKIRKÖYLÜLER MAHALLE İFTARLARINDA BULUŞTU Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu tarafından verilen iftar yemekleri Ataköy 2.5.6. Kısım Mahallesi Bakırköy Belediyesi Tarık Akan Konferans Salonu bahçesinde verilen iftar yemeği ile son buldu.
  • NURSAÇAN'DAN KÜÇÜKÇEKMECE’DE DOYUMSUZ SOHBET Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Tevfikbey Mahallesi Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi.
  • ARÇELİK'TEN SEZER VE KARA'YA MİLLİ TAKIM FORMASI Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Ana Sponsoru Arçelik, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya Milli Takım forması hediye edildi.
  • BEYKARDER GELENEĞİ BOZMADI Beylikdüzü Karadenizliler Derneği her yıl geleneksel hale getirdiği iftar buluşmasını dün akşam gerçekleştirdi. Saklı Deniz Restaurant’ta bir araya gelen Karadenizliler ve Beylikdüzülüler, Dernek Başkanı Halil İbrahim Türkgenç tarafından karşılandı
  • BÜYÜKÇEKMECE'DE YEŞİL ALANLAR İLAÇLANIYOR Büyükçekmece Belediyesi ilçe genelindeki park ve bahçeler başta olmak üzere tüm yeşil alanlarda ilaçlama çalışması yapıyor.
  • HUZURLU TATİLLE VERİMLİ EĞİTİM Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun toplumun bilinçlendirmesi amacıyla başlattığı pozitif yaşam buluşmalarının altıncısı Tarık Akan Konferans Salonu’nda yapıldı.
  • BÜYÜKÇEKMECE BOTANİK BAHÇESİNE DÖNÜŞTÜ Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, peyzaj alanlarındaki başarılı çalışmalarını sürdürüyor.
  • KÜÇÜKÇEKMECE'DE YAZ SPOR OKULUNA BÜYÜK İLGİ Küçükçekmece Belediyesi'nin 21 farklı branşta eğitim verecek olan Yaz Spor Okulları'na Küçükçekmeceli çocuklar ve gençler, büyük ilgi gösteriyor.
  • "VAKIFLARI YAŞATMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR" Ramazan Ayı boyunca kendisine ait Nil Garden Restoran ve Cafe’de Beylikdüzü halkını iftarda ağırlayan Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı işadamı Halis Kahriman, “Peygamber ve ecdat mirası olan vakıf kültürünü büyük şehirlerde yaşatmak bizim boynumuzun borcudur” diye konuştu. Beylikdüzü’nde büyük bir boşluğu doldurduklarını vurgulayan Kahriman, vakıf olarak “Olan olmayana verecek” sloganı ile hareket ettiklerini belirtti
  • PARKLAR ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte parklara akın eden Büyükçekmeceliler çağdaş kent mobilyaları, rengarenk çiçek ve ağaçlarla bezenmiş bir ortamda vakit geçirmenin keyfini yaşıyor
  • CELALİYE İFTARINA YOĞUN İLGİ Büyükçekmece Belediyesi’nin Celaliye’deki geleneksel mahalle iftarı yoğun katılımla gerçekleşti
  • UZMANLAR SERTİFİKALARINI ALDI Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Eğitim İş Sendikası işbirliği ile 4 ayrı branşta düzenlediği Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi’nin Sertifika Töreni, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile Yaşam Vadisi’nde gerçekleşti
  • AVCILAR’DA MİNİK DOSTLARA ŞEFKATLİ DOKUNUŞ Avcılar Belediyesi, Avcılar’da yaşayan sahipli ya da sahipsiz kedi ve köpekler için ‘Kuduz Aşısı’ kampanyası başlattı.
  • KÜÇÜKÇEKMECE’DE İFTAR HEYECANI DEVAM EDİYOR Küçükçekmece Belediyesi, ilçede kurduğu bereket sofralarında vatandaşları ağırlıyor. Atatürk Mahallesi Zühtü Şenyuva İlkokulu ve İnönü Mahallesi Akşemsettin İlkokulu bahçesinde kurduğu iftar sofralarında ilçe sakinlerini ağırlayan belediye binlerce kişiyi aynı sofralarda buluşturuyor.
  • BEYLİKDÜZÜ’NDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI SON SÜRAT Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaz aylarının gelmesi ve hava şartlarının düzelmesiyle asfaltlama çalışmalarını hızlandırdı. İlçe içerisinde 10 mahallede ihtiyaç görülen noktalara yama çalışması ve yeni yollar için asfalt kaplama işlemleri sürüyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
CHP'DEN ADALET YÜRÜYÜŞÜ
CHP'Lİ VEKİLE TUTUKLAMA KARARI