29 NİSAN Cumartesi, 2017




İZSİZ: EKONOMİYİ İNŞAAT SEKTÖRÜ AYAKTA TUTUYOR

İBB Meclis Üyesi ve Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, inşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin büyük kısmını ayakta tuttuğunu söyledi. Türkiye’deki konut sektörünün Araplar için büyük bir pazar olduğunu da ifade eden İzsiz, Araplar’a yönelik hayata geçirecekleri Delta Dubai Towers projesini basın mensuplarıyla paylaştı

İZSİZ: EKONOMİYİ İNŞAAT SEKTÖRÜ AYAKTA TUTUYOR admin

 

Basın mensuplarıyla Avcılar DoubleTree Hilton Oteli'nde biraraya gelen Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Seyithan İzsiz, yeni projelerine, referanduma ve Beylikdüzü’ne ait açıklamalarda bulundu.

İzsiz, ilk olarak Delta Holding’in Mayıs ayının ilk haftasında lansmanını yapacakları Delta Dubai Towers projesi hakkında bilgi verdi. 20 yıldır sektörün içinde olduğunu belirten İzsiz, inşaat sektöründeki başarılarını paylaştı.  İzsiz, “ Mayıs başı gibi Delta Dubai Towers projemizin lansmanına hep birlikte şahitlik edeceğiz. Çok güzel bir proje olacak. Onu özel kılan farklı şeyler var. Bunlardan biri, projenin kendi içinde 2 bin 500 metrekare aqua parkı var, sondajını yapmış değiliz ama bölgemizde termal su olduğunu biliyoruz dolayısıyla belki de İstanbul'daki ilk termal suyun kullanıldığı rezidans olma özelliği taşıyacak. Bunun yanında karma bir proje olacak. İçinde otel, home office, rezidanstan oluşacak olan, AVM'si olan bir proje olacak. Bulunduğu lokasyon itibariyle de güzel bir proje olacağını söyleyebilirim. İnşallah Mayıs başında bunun lansmanını hep birlikte yapacağız” dedi.

İnşaat sektörünü Ortadoğu ayakta tutuyor

 

Ekonomiye ve inşaat sektörüne dair hemen her detayın kendileri için önemli olduğunu belirten İzsiz, konut sektöründe Türkiye’nin Ortadoğu için cazibe merkezi olduğuna işaret etti.

Suriye'de meydana gelen savaş ve devam eden terör olayları nedeniyle son 2 yıldır Türkiye'nin inşaat sektörü anlamında geriye düştüğünü ve eskisi gibi işlerin olmadığını da anlatan İzsiz, “İki yıldır kabul edelim ki bölgemizde maalesef ekonomik manada belki çok anlamlı bir fotoğraf yok ama ben umut ediyorum 16 Nisan ile birlikte Türkiye'de çok güzel ve güneşli günleri hep birlikte göreceğiz” dedi.

İnşaat sektörüne yatırım anlamında en önemli desteğin Araplar’dan geldiğini belirten İzsiz, Türkiye ekonomisinin gayrimenkul ile inşaat sektörü ile ayakta kalabileceğini ifade etti. İnsanların yatırımlarını gayrimenkul şeklinde değerlendirmek istediklerinin altını çizen İzsiz,  “İnşaat sektörü varsa ekonomimiz de iyi manada vardır. Bu sektör ülkemizin ekonomisine olumlu etki ettiği gibi yüzde otuzunu da oluşturuyor. Özellikle Arap Yarımadası'nda ve bilhassa da Kuveyt'te ülkemize ciddi bir ilgi olduğundan söz edebilirim. Arap ülkelerine hitap ediyoruz. İnşaat sektörünü çok büyük ölçekte ve belki bu sektörü ayakta tutan pazarın bu Ortadoğu pazarı olduğunu söyleyebiliriz” diye konuştu.

Beylikdüzü iyi yönetilmiyor

Yerel siyasete ilişkin de açıklamalarda bulunan AK Partili İzsiz, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ve belediyeyi de hedef aldı. “Beylikdüzü maalesef iyi yönetilmiyor” diyen İzsiz, Belediye Başkanı İmamoğlu ile geçmiş yıllara dayanan bir dostluğu olduğunu fakat bu dostluğun onu eleştirmesine engel olmadığını söyledi. İzsiz, “Doğrusu yeni seçilen bir yönetimin olduğu bir ilçenin de meclis üyesi olarak ben ilk dönem kendi grubumdaki arkadaşlara da mevcut yönetime bir zaman tanınması gerektiğini söylemiştim. Daha sonra yapılacak icraatleri göz önünde bulundurarak muhalefet etmeliyiz diye fikirlerimi paylaşmıştım. Şimdi 3 yılı geride bırakıyoruz. Bu 3 yıl artık bize yorum yapma hakkı tanıyor. Beylikdüzü Belediye Meclisi'nde bu anlamda konuşmalarımız oluyor. Benim kanaatim şu ki Beylikdüzü'nün çok daha gündem olması gerektiği. Şu anki mevcut yönetimin Beylikdüzü'ne pek bir katkı sağlamadığını düşünüyorum. Bunları söylerken salt muhalefet olsun diye söylemiyorum. Hepsi bilgiye, belgeye dayalı şeyler” diye konuştu.

AK Partili değildir

Kendisinin Evet için çalıştığını belirten Ak Partili Seyithan İzsiz, ‘Hayır diyenler için hain diyorlar. Siz buna ne diyorsunuz?’ şeklindeki soruya ise, ‘“Hiçbir Ak Partili  ‘Hayır’ diyen için ’Hain’ demez, diyen varsa da o AK Partili değildir”  yanıtını verdi

delta holding seyithan izsiz dubai towers
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ÇOCUKLAR KAYAHAN ŞARKILARIYLA ANDI
YILLAR SONRA ÖĞRENCİLERİYLE SERGİDE BULUŞTU