Reklamı Geç
20 MAYIS Cumartesi, 2017




AKÇANSA BAYİLERİ KEP ATTI

Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi-EDU ile birlikte geliştirilen Patronlar Programı ile eğitimlerine başlayan Akademi’de,ilk etapta 16 Akçansa bayisi sertifikalarını alarak kep attı.

AKÇANSA BAYİLERİ KEP ATTI Feriha Muştu

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, satış odaklı eğitimler düzenlemek yoluyla şirkete ve çimento sektörüne katkı sağlaması hedeflenen Akçansa Satış Akademisi’ni hayata geçirdi. Akçansa Satış Akademisi’nde bayilere ve bayi çalışanlarına sunulan profesyonel eğitim ve programlarla geleceğin satış liderlerinin yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi-EDU ile birlikte geliştirilen Patronlar Programı ile eğitimlerine başlayan Akademi’de,ilk etapta 16 Akçansa bayisi sertifikalarını alarak kep attı.

Satış odaklı eğitimlerle Akçansa’ya ve çimento sektörüne yatırım yapan kurumsal bir akademi olan Akçansa Satış Akademisi’nde şirket çalışanlarının yanı sıra bayi ve bayi personeli için de profesyonel eğitim ve workshoplar düzenleniyor.

Akçansa Genel Müdürü Şahap Sarıer, yapı malzemeleri sektörünün lider şirketi olarak insana yaptıkları yatırımlarla da sektörde öncü rol oynadıklarını belirtti. Sarıer;“Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız Akçansa Satış Akademisi de bu doğrultuda imza attığımız bir yatırım. Hem şirketimizin hem de sektörümüzün dönüşümüne, gelişimine katkı sağlayacak kurumsal bir akademi. İş ortaklarımızla el ele vererek daha iyi işler başaracağımıza inanıyor ve onların gelişimine büyük önem veriyoruz.”dedi.

Patronlar Programı ilk mezunlarını verdi

Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi-EDU ile birlikte geliştirilen Patronlar Programı ilk mezunlarını verdi. 4 ay süren Akçansa Patronlar Programı sonunda 16 Akçansa bayisertifika almaya hak kazandı.

Akçansa bayilerinin kendilerine ve organizasyonlarına ayna tutmalarına yardımcı olacak uygulamalarla kişisel ve kurumsal gelişim ihtiyaçlarını anlamalarını sağlamak, maliyet yönetiminden insan kaynaklarına kadar farklı konularda kurumsallaşmanın gerektirdiği sağlam yapıyı oluşturmalarına destek vermek amacıyla Sabancı Üniversitesi işbirliğiyle oluşturulan Akçansa Patronlar Programı, ikişer günlük dört modülden oluşuyor. Programın ilk modülü ‘Bir patron işe nereden bakmalı?’, ikinci modül ‘İnsan yönetimi’, üçüncü modül ‘Kâr getiren müşteri ilişkileri’ ve dördüncü modül ‘Finansal değer yönetimi’ başlığını taşıyor. Program kapsamında eğitimlerin yanı sıra alanlarında uzman konuşmacılar da derslere konuk oluyor.

Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi - EDU Direktörü Cüneyt Evirgen,Sabancı Üniversitesi’nin misyonunun ‘Birlikte yaratmak ve geliştirmek’ olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi:“Patronların kendi kurumlarından ayrılarak, zamanlarını eğitime ayırması ve kendi yarattıkları değerleri geliştirmek için çaba harcamaları çok önemli. Bilgi ve öğrenmenin birlikte geliştirilebileceğini inanıyoruz. Her bir paydaşın katacağı değer,bizim için çok önemli. Eğitimin ana faydası, işimizi nasıl geliştiririz, nasıl kurumsal bir gelişim sağlarız sorularına verilen cevap oluyor.”

Akçansa Hakkında

Temelleri 1967 ve 1974 yıllarında Akçimento ve Çanakkale Çimento ile atılan ve 1996 yılında bu iki şirketin birleşmesi sonucunda Türkiye’nin en büyük çimento üreticisi konumuna gelen Akçansa, bir Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşudur.

Çimento ve hazır beton üretiminde Marmara, Ege ve Karadeniz bölgelerinde faaliyet gösteren Akçansa, iştiraki olan Betonsa şirketi ile 1998 yılında birleşmesi sonucunda, Marmara ve Ege bölgelerine yayılmış 40’a yakın hazır beton tesisinde “Betonsa” markasıyla hizmet vermektedir. Diğer bir iştiraki olan Agregasa Agrega San.veTic.A.Ş. ile 2002 yılında birleşmiş ve agrega üretim faaliyetini “Agregasa” markası altında sürdürmektedir.

Akçansa; hem yurt içindeki müşterilerin hem de yurtdışındaki müşterilerin taleplerini karşılamak ve farklılıkların zor algılandığı bu sektörde fiyat unsurunun da ötesinde rekabet edebilmek amacıyla “üretim ve hizmette en kaliteli” olmayı hedeflemiştir.

Akçansa’nın vizyonu, tüm paydaşları tarafından güvenilen ve en çok tercih edilen iş modeline sahip şirket olarak, yapı malzemeleri sektöründe tüm sınırların ötesinde sürdürülebilir büyümektir.

Akçansa’nın misyonu, toplumsal, çevresel, yasal ve etik değerlere bağlı kültürü ile tüm sosyal paydaşları için değer yaratarak, toplumun yaşam kalitesini yükselten lider yapı malzemeleri şirketi olmaktır. 

Bilgi için: Gizem Ayvazoğlu / Ünite İletişim (212) 272 93 13 

www.unite.com.tr

akçansa satış eğitim lider ilk mezun betonsa sabancı holding eğitim
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
10 YILLIK ÖZLEM YARIN SONA ERİYOR
19 MAYIS TÜRK ULUSUNUN YENİDEN DOĞUŞUDUR