26 MAYIS Pazar, 2019




Parti Meclisi Hançerli'yi ayakta alkışlamış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, “Hançerli'nin ismi adaylık için Parti Meclisi'nde okununca, 60 Parti Meclisi üyemiz bu haberi ayakta alkışladı” diyerek Başkan Turan Hançerli'nin aday olma sürecini hatırlattı ve Turan Hançerli'nin Avcılar'da yarattığı başarının önemli olduğunu söyledi.

sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi

Parti Meclisi Hançerli'yi ayakta alkışlamış admin

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Avcılar Belediye Başkanı seçilen Turan Hançerli'ye partisindan büyük destek. CHP Genel Başkan Yardımcıları Özgür Özel ve Yunus Emre Hançerli'yi ziyaret ederek tebrik etti ve başarı diledi.

 

Ziyarette konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, “Hançerli'nin ismi adaylık için Parti Meclisi'nde okununca, 60 Parti Meclisi üyemiz bu haberi ayakta alkışladı” diyerek Başkan Turan Hançerli'nin aday olma sürecini hatırlattı ve Turan Hançerli'nin Avcılar'da yarattığı başarının önemli olduğunu söyledi.

 

Bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre ise  “Turan Başkanın başarısı toplumsal mücadele için çok önemlidir. Hançerli, milyonlarca insana örnek olmuş bir belediye başkanıdır.’’ dedi.

 

Hançerli: Kardeşliğimizi kimse bozamaz.

CHP Parti yetkililerini, ziyarete gelen halkla birlikte ağırlayan ve ziyaretleri için teşekkür eden Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ise belediye yönetiminde halkın katılımının esas olacağını söyleyerek, “Göreve geldiğimiz andan itibaren 15 gün içinde emekçilerimizin ödenmeyen iki maaşını ödedik. Belediye Meclis Toplantımızı sosyal medya üzerinden yayınladık. Halkımızı her zaman bilgilendireceğiz. Avcılar'ı her anlamda hep birlikte yeniden yaratacağız. Hazırlıklarımızın alt yapısı tamam. Politikalarımızla tüm Avcılar’ın çıkarsız desteğini aldık. Kardeşliğimizi kimse bozamaz’’ dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Soylu Silivri’de
Çebi engelli askerleri Hasdal’a uğurladı

sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi