15 ŞUBAT Cuma, 2019




Işık: Hizmet etmeye mecalleri kalmamış

Mevcut yönetimin Beylikdüzü’ne bir çivi dahi çakmaya mecali kalmadığını öne süren AK Parti Beylikdüzü Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, arsa satışları ve diğer gelirlere rağmen belediyenin borçlarını beşe katladığını ifade etti

sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi

Işık: Hizmet etmeye mecalleri kalmamış admin

AK Parti Beylikdüzü Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolaysıyla SKM’de yerel basın mensuplarını kahvaltıda misafir etti.

Şahsı, adaylığı, yerel seçim çalışmaları ve mevcut yönetim hakkında basın mensuplarına bilgi veren Işık, daha sonra da gazetecilerin aynı yöndeki sorularını içtenlikle cevapladı.

Konuşmasına kendini tanıtarak başlayan Işık, hakkında şu bilgileri verdi: “1984 yılında Mersin’de doğdum. Aslen Muşluyum. Koç Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyum.  İngiltere’de Uluslararası Siyaset alanında yüksek lisans yaptım. Evliyim iki evladım var. Uluslararası taşımacılık üzerine lojistik sektöründe faaliyet gösteriyorum. Ne mutlu Beylikdüzü’ne ki müteahhit değilim.  Yani Beylikdüzü’nün geleceği adına,  buradaki hem geçmiş şaibelerde, hem de gelecek şaibelerde yer almayacak  kadar da çok şükür bu konularda temiz bir geçmişe  ve geleceğe sahip olduğumuza inanıyorum.”

 

Erdoğan’ın davetiyle siyasete başladım

Siyasetin içerisine girme nedenini de aktaran Işık, “Koç Üniversitesi’nce kurduğumuz ve her kesimden insanı davet ettiğimiz program çerçevesinde o gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı bir programa davet için ziyaret ettik. Programın içeriğine bakıp biraz bizi süzdükten sonra  ‘Önce benim bir davetim var’ deyip  ‘Sizi partimizin Üniversite gençlik kolları başkanlığı görevine davet ediyorum’ dedi. Böylece siyasete girmiş olduk” dedi.

Sözlerine “Farklı görevlerden sonra Beylikdüzü İlçe Başkanı olduk.  Şimdi de Beylikdüzü İlçe başkan Adayı olduk. 31 Mart gecesi Beylikdüzü’ne hizmet bayrağını üstlenmek çalışmalar ortaya koyacağız” şeklinde devam eden Işık, daha sonra ilçe başkanlığı dönemindeki imza attığı çalışmaları hatırlattı.

 

Farklı sosyal projelere imza attık

AK Parti’nin yerel seçimlere çok daha sağlam hazırlanması, 2019 seçimlerinde buranın iktidarının başında olanlar kendini muhalefetsiz görmesin, kendine çeki düzen versin ve artık 2019’da AK Parti’nin tekrar rakipleri olduğunu hatırlasınlar diye çok ciddi mücadele sergiledik diyen Işık, ilçenin geleceği açısından da çok farklı sosyal alanlara da değindiklerini belirtti. Dalış yaparak spora ve çevre kirliliğine, sokak hayvanlarına şiddete dikkat çekmek için kafes eylemi gibi sıradışı eylemlerde bulunduklarını ifade eden Işık, dolu dolu bir ilçe başkanlığı dönemi geçirdiklerini özetledi.

Başkan adaylığının açıklanmasından sonra yeni bir döneme adım attıklarını ve Beylikdüzü’ne 31 Mart gecesi hizmet bayrağını dikmek için ciddi bir mücadele içinde olacaklarını belirten Işık, öncelik verecekleri konuları sıraladı.

Genç bir belediye başkanı olması dolayısıyla gençlere, spora ve eğitime büyük bir önem vereceklerinin altını çizen Işık, ilçenin ana kronik sorunları olduğunu kaydetti.

 

Beylikdüzü’nün kent vizyonu yok

Beyikdüzü’nün bir kent ideali olmadığını iddia eden Işık, mevcut yönetimi ve daha önceki yönetimlerin Beylikdüzü’ne bir kent vizyonu koymadıklarını söyledi. Işık, “Spor alanında sosyal alanlarda ilçenin nüfus artış oranına yönelik eğitim, trafik gibi bir yüz günlük, üç yüz günlük senelik eylem planları ortaya konulmamış. Hedef ortaya koymazsanız ciddi sıkıntılar çekilir. Çok ciddi bir nüfus artışı var, inşaatlarında tamamlanması halinde nüfus 500 bin 750 bine doğru gidecek. 400 bine yaklaşan nüfusu kaldırabilecek bir yatırım yapılmadığını görüyoruz. Beylikdüzü hazırı yedi. Hazırı yediği içinde bir noktaya kadar dayandı ama alarm zilleri çalmaya başladı” diye konuştu.

Nüfus artışına yönelik çözümler ortaya koyacaklarını belirten Işık, “Sportif alanları artırarak gençlik üzerindeki kötü alışkınlıkları da ortadan kaldıracağız. Genç nüfusun yoğun olduğu ilçede sadece bir tane sahamız var. İki tane, üç tane bile çim saha kazandırılmamış.  Öncelikle futboldan başlayarak sahilde; dalış rüzgar sörfüne kadar çeşitli dallarda faaliyetleri gençlerin hizmetine sunacağız” diye konuştu. 

 

Metro getireceğiz

Metro sürekli konuşuluyor. Binali gibi bir rol modelin İBB Başkanı olacağı bir dönemde artık metro Beylikdüzü’ne gelecektir.

Hafif bir raylı sistemle de denize ulaşıma sağlayacağız. Oradan da Bakırköy’e, Kadıköy’e gidecek deniz ulaşımını sağlayacağız.

 

Borç beş yılda beşe katlandı

Beylikdüzü Belediyesi’nde beş yılda borcu beşe katlandı. Ama karşılığında yatırım da yok. Üç tane yatırım söyleyin desek. İki tane söyleyebilirsiniz. Onu da AK Parti döneminde başlamış projeleri yeniden yapılıyor. Dünyanın en büyük on projesinden beşi Türkiye’de yapılıyor. Beylikdüzü’nün hali ortada. Beylikdüzü’nde bu kadar gelir ve arsa satışına rağmen beş senede borcu da beşe katlamışlar. Bu borçla bu iradeyle bu yönetimin Beylikdüzü’ne bir çivi çakma bile şansı kalmamıştır. Mecali kalmamıştır niyeti de yoktur.   

Şu anki belediye başkan adayları  ‘Beylikdüzü’nü denizle buluşturacağız’ diye röportaj vermişler.  Ee günaydın. Bu zamana kadar buluşturmamışsın. Bu saatten sonra bu borçla bu anlayışla nasıl buluşturacaksın?”

ak parti beylikdüzü başkan adayı mustafa necati ışık metro
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Esenyurt AK Parti’de deprem
Van Gevaşlılardan Azmi Ekinci’ye destek

sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop vibrator vibrator vibrator izmir sex shop izmir sex shop ankara sex shop ankara sex shop antalya sex shop penis pompasi penis pompasi