11 OCAK Cuma, 2019




Uysal: Kazanmak için aday oldum

Büyükçekmece’yi kazanmak için verilen görevi aldığını belirten AK Parti’nin Adayı İBB Başkanı Mevlut Uysal, dün teşkilatla bir araya geldi. Uysal, Büyükçekmece halkının Büyükçekmece’ye AK Parti’ye belediyeyi vermek çaba sarf ettiğini öne sürerek takım oyunun güzel olmadığı sonucunda geçmiş olsun demek gerektiğini ifade etti

Uysal: Kazanmak için aday oldum admin

Büyükçekmece AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlut Uysal, dün İlçe başkanlığını ziyaret etti. Oldukça sönük geçen karşılamada İlçe Başkanı Murat Çelik, Uysal’ı binanın girişinde bir aranjmanla  karşıladı.

İlçe Yönetimi ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve bazı meclis üyeleri ile bir araya gelen Başkan adayı Mevlut Uysal yaptığı konuşmada, Büyükçekmece’ye neden aday olduğunu cevabını verdi. Partinin kurulduğundan beri AK Parti’de görev aldığını ve önemli başarılar elde ettiğini söyleyen Uysal, bu başarıyı Büyükçekmece’yi kazanarak sürdürmek için göreve talip olduğunu ifade etti.

Konuşmasına başlamadan önce kendisini ve siyasi geçmişini de aktaran Uysal, sağ iktidarların elinde hiç olmayan hep sol yönetimin idaresindeki Küçükçekmece’yi İlçe başkanlığı yaptığı dönemde sağ parti yönetimine AK Parti’ye kazandırdıklarını ve yine Başakşehir’de AK Parti’ye zafer kazandırdıklarını ifade etti.  Siyasi kariyerinde hep başarı elde ettiğini vurgulayan Uysal şimdi de CHP yönetimindeki Büyükçekmece’ye AK Partili yapmaya geldiklerini belirtti.

Büyükçekmece’deki AK Parti’nin genel ve yerel seçim sonuçlarını vererek Büyükçekmece’deki seçim sonuçlarını tahlil eden Uysal, çarpıcı ifadeler kullandı. Büyükçekmeceli’nin AK Parti’ye yerel yönetimi vermek için büyük çaba sarf ettiğini iddia eden Uysal, takım oyununun başarısızlığı nedeniyle Büyükçekmece’de başarı elde edilemediğine vurgu yaptı. Uysal şunları söyledi: “Siyaset kolektif yapılan takım işidir. Bu takımın en önemli as oyuncuları mahalle başkanlarıdır. Takım oyunu güzel olursa ise netice olur. Takım oyunu güzel olmazsa geçmiş olsun. Siyasetin bazı incelikleri vardır. Siyaset futbola benzetilir. Güzel oynadık ama gol atamadık bazen de vasat oynadık fırsatı iyi değerlendirdik kazandık.

Büyükçekmece bizim şu anda AK Parti olarak belediye başkanlığını aldığımız birçok ilçeden daha fazla Ak Parti’nin oy aldığı bir ilçe. 2009’da yüzde 43, 2014’de yüzde 45 ile kaybediyor. Başakşehir’de yüzde 37 ile belediye başkanı oldum. Bu şekilde baktığımda Büyükçekmece halkı Büyükçemece’ye AK Parti’ye belediyeyi vermek için öyle sarf ediyor ki bizim bazı eksiklerimizden dolayı biz de o golü atamıyoruz. İyi tahlil yaparsak iyi doğu tedaviyi de getirir. Vatandaş belediyeyi AK Parti’ye vermek için çırpınıyor bunu sağlamak ise teşkilata düşüyor. Doğru çalışma doğru usul belediyeyi kazandırır.”

 

büyükçekmece ak parti adayı mevlut uysal murat çelik
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Çatalca mutlu mesut olacak
CHP’liler İstanbul kampanyası için buluştu