24 MAYIS Çarşamba, 2017




SİLİVRİ SİAD KOCABAŞLA DEVAM DEDİ

Silivri İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş, 11. Olağan Genel Kurulu’nda katılan tüm üyelerin oy birliğiyle yeniden başkan seçildi

SİLİVRİ SİAD KOCABAŞLA DEVAM DEDİ admin

Silivri İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş, genel kurulda güven tazeledi.  Kocabaş, 11. Olağan Genel Kurul’da katılan tüm üyelerin oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi. Silivri Önder Yılmaz Tiyatro Sahnesi’nde gerçekleştirilen genel kurula Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Başkanı Rıdvan Mertöz ve SİAD üyesi işadamları katıldı.

 

Genel kurul Dernek Başkanı Hakan Kocabaş’ın açık konuşmasıyla başladı. Kocabaş,  Silivri’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan SİAD’ın başkanlığını yürütmekten büyük onur duyduğunu bildirerek, ‘İstiyordum ki başka arkadaşlarımıza bu görevi devredeyim. Bunu birkaç ay öncesinden de duyurdum. Ancak arkadaşlarımız devam etmemizi istediler. Böylece bir kez daha yönetimde yer alıyorum” dedi.

Kongrede daha sonra Divan Başkanlığına oybirliğiyle Rıdvan Mertöz seçildi.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından;   Adnan Deniz faaliyet raporunu, Fahrettin Özger ise mali raporu okudu. Her iki raporda üyelerin oybirliğiyle kabul edildi.

Işıklar’dan Silivri sanayicisine teşekkür

Kongrede konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ise SİAD yönetiminin toplumsal sorunlara karşı duyarlı, her kesim ile çok uyumlu bir süreç geçirdiğini belirterek Hakan Kocabaş ve SiAD Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Trakya’da birçok ilçede sanayileşme süreçlerinin çeşitli sorunlarla karşılaştığını hatırlatan Işıklar, Silivri’de ise bunun yaşanmadığını vurguladı.  Silivri sanayicisinin İstanbul’un ürettiği katma değerin yüzde ona yakınını ürettiğini bildiren Işıklar, ‘Bizler çocukluğumuzda yoğurt imalathanesini önemli kuruluş sayardık. Nerden nereye geldik. Şimdi Trakya’da Kapaklı’da, Lüleburgaz’da, Çorlu’da sanayileşmenin nasıl sorunlu süreçler yaşadığını biliyoruz. Ancak Silivri’de böyle sorunlar yaşamadık. Ve bugün insanımıza iş ülkemize katma değer üreten önemli bir sanayicimiz Silivri’de üretimine devam ediyor. Bizim görevimiz sizlere yardımcı olmaktır. Silivrimize katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bir de bu bölgenin tarımsal üretimi ve potansiyelini de göz önüne alarak bu yönde de yatırımları düşünebilirseniz kuşkusuz çok iyi olacaktır” dedi.

Genel kurulda yapılan seçimlerde Hakan Kocabaş yönetimi oybirliğiyle yeniden yönetime seçildi.

 

Yeni yönetim kurulu üyeleri; Hakan Kocabaş, Mesut Söylet, Adnan Deniz, Fahrettin Özger, Mürsel Serter, Ali Osman Mertöz, Erdoğan Boy, Kaya Kankaya

 

Denetim Kurulu Üyeleri:  Yetgin Çavdar, Hüseyin Dertop,  Murat Bayramoğlu

 

Üst Kurul Üyeleri; Hakan Kocabaş, Mürsel Sertel ve Adnan Deniz

 

Kongrenin tamamlanmasından sonra konuşan Hakan Kocabaş, kongreye ilgi gösteren, katılan tüm üyelere teşekkür etti.

silivri siad hakankocabaş olağankurul
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE FETO OPERASYONU
MANCHESTER ARENA'DA TERÖR SALDIRISI