01 ARALIK Cumartesi, 2018




Büyükçekmece’de artan ruhsat talepleri mesai saatlerine yansıdı

Büyükçekmece Belediyesi, son günlerde artan işyeri açma ruhsatı talebi karşısında harekete geçti.

Büyükçekmece’de artan ruhsat talepleri mesai saatlerine yansıdı
Büyükçekmece’de artan ruhsat talepleri mesai saatlerine yansıdı admin

Büyükçekmece Belediyesi, son günlerde artan işyeri açma ruhsatı talebi karşısında harekete geçti. Vatandaşlara kolaylık sağlamak ve işlemlerini hızlandırmak amacıyla mesai saatleri uzatılırken haftasonu da mesai yapılacak.      

Büyükçekmece’de işyeri açmak isteyen vatandaşlar ruhsat işlemleri için hafta içi saat 08:30  - 19:00 haftasonu ise 08:30 - 17:00 saatleri arasında Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne başvurabilecekler.

 

Zaman kaybının önüne geçmek hedefleniyor

Artan işyeri açma ruhsatı müracaatları karşısında yeni bir mesai düzenlemesine giden Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, zaman kaybının önüne geçmek ve işlemlerin hızlandırılması için vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlıyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediyeye işyeri açma ve iş değişikliği gibi konularda yapılan ruhsat işlemlerinde yoğunluk yaşandığını belirterek; “Özellikle son günlerde Ruhsat Denetim Müdürlüğü’müze yapılan müracaatlarda yoğunluk yaşanmaya başladı. Vatandaşlarımızın işlemlerini hızlandırmak ve zaman kaybının önüne geçmek için ilgili müdürlüğümüzün mesai saatlerinde yeni bir düzenleme yapmak zorunda kaldık.” ifadesini kullandı.

büyükçekmece ruhsat işyeri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Hançerli Avcılar’ı gençlerle yönetmek istiyor
Küçükçekmece’de 2 ton kestane dağıtıldı