02 AĞUSTOS Perşembe, 2018




Güreş Takımımıza muhteşem tatil ödülü

Çatalca’da sporun gelişmesi ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalması adına göreve geldiği günden beri spora ve sporculara destek veren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, çeşitli ödüllerle de sporcuları başarıya teşvik ediyor

Güreş Takımımıza muhteşem tatil ödülü admin

Sporun birleştirici, birlik ve beraberliği sağlayıcı özelliğine her fırsatta dikkat çeken Başkan Cem Kara, maddi, manevi ödül ve teşviklerle de sporcularımızın başarılı olmalarına önemli katkı sağlıyor.

Kırkpınar Şampiyonları ödüllerini Başkan Kara'nın elinden aldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, katıldıkları müsabakalarda önemli başarılara imza atan ve son olarak da Tarihi Kırkpınar Er Meydanı’ndan şampiyonluklarla dönen Güreş Takımımızı ödüllendirdi.

Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretine gelen sporculara, “ Başarının tesadüflerle kazanılmayacağını” ifade eden Başkan Kara, disiplinli ve yoğun çalışmalarından dolayı güreşçileri tebrik etti.

İlk günden beri büyük destekçileri olduğu Çatalca Belediyesi Güreş Takımımızın; ayak boyunda 1. olarak altın madalya kazanan sporcusu Yıldıray Pala'ya ve teşvik boyunda 1. olup altın madalya kazanan Doğukan Toprak'a 3.000 TL, minik iki'de bronz madalya alan Arda Erkan Avcuoğlu ve minik bir'de bronz madalya alan Özgür Aslan 'a 1000 TL'lik ödüllerini veren Başkan Cem Kara, antrenörlerine ve sporcuların ailelerine de teşekkür ve tebriklerini iletti.

Takım ruhunun başarıda büyük önemi olduğunu belirten Başkan Kara, takımın 25 kişilik tüm sporcularını ve antrenörlerini aynı zamanda muhteşem bir tatil ile ödüllendirdi. Takım Çanakkale'nin Çan İlçesinde katılacakları müsabakalar sonrası Çanakkale Küçükkuyu  Palm Otel’de gönüllerince tatil yapacak.

Kendilerinde destek ve emeklerinin çok olduğunu belirten güreşçiler Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkürlerini sundular.Başkan Kara konuklarını "Edirne'de göğsümüzü kabarttınız. Çanakkale'nin Çan İlçesinde katılacağınız müsabakalarda bu başarınızın üstüne koyarak devam ettirmenizi canı gönülden istiyorum" sözleri ile uğurladı.

 

çatalca belediyesi cem kara tatil ödülü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Alatepe’den vatandaşın çay davetine icabet
A Milli takımımız Kanada’da Dünya 3.sü oldu