28 HAZİRAN Perşembe, 2018




Mezar ziyaretine çiçek ikramı

Ramazan ayı boyunca ibadethanelerin temizliklerinin ve sterilizasyon işlemlerinin yapılmasını sağlayan Avcılar Belediyesi, ibadethanelerin bahçesinde bulunan alanlarda çiçeklerin bakım ve ilaçlama çalışmalarının yapılmasını sağladı

Mezar ziyaretine çiçek ikramı admin

Bayramda da Kabir ziyaretine gelen vatandaşları çiçek ikramı ile karşılamaya hazırlanan Avcılar Belediyesi, Ramazan Bayramının Avcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bayramın 1. günü Mezarlıkta kaybettikleri sevdiklerini ve yakınlarını  ziyarete gelecek olan Avcılarlı vatandaşlara mezarlara dikebilecekleri canlı çiçek dağıtımı yapacak. Sabah saat 07:00 ile 09:00 arası Merkez Mahallesi, Firuzköy Mahallesi ve Ambarlı Mahallesi Mezarlıklarında Avcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ücretsiz çiçek dağıtımı gerçekleştirecek. Avcılar’da geleneksel hale getirilen bu uygulama ise vatandaşlardan her yıl tam not alıyor.

Avcılarlı vatandaşların daha sağlıklı ve daha ferah bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için hizmetlerini sürdüren Avcılar Belediyesi, Ramazan ayı süresince ilçe sınırlarındaki birçok cami ve mesciti dezenfekte ederken gül suyu ile de kokulandırılmasını sağladı.

avcılar belediyesi handan toprak mezar ziyaretine çiçek ikramı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi İzleme Komitesi yarın toplanıyor
Türkiye için hayırlısı olsun