17 HAZİRAN Pazar, 2018




İLÇESİNDEKİ ÖNEMLİ AÇILIŞA DAVET EDİLMEDİ

Büyükçekmece Mimarsinan Devlet Hastanesi’nin açılış törenine İlçe Belediye Başkanın davet edilmemesi ilçenin gündemine oturdu. Hastanenin 2013 yılındaki temel atma töreninde yer alan Başkan Akgün’ün açılış törenine davet edilmediği öğrenildi

İLÇESİNDEKİ ÖNEMLİ AÇILIŞA DAVET EDİLMEDİ admin

Büyükçekmece Mimarsinan Devlet Hastanesi’nin açılış törenine İlçe Belediye Başkanın davet edilmemesi ilçenin gündemine oturdu. Hastanenin 2013 yılındaki temel atma töreninde yer alan Başkan Akgün’ün açılış törenine davet edilmediği öğrenildi.

Belediye Basın Bürosu kamuoyunu bilgilendirdiği açıklamasında Başkan Akgün’ün davet edilmediğini açıkladı.

Geçtiğimiz Çarşamba günü resmi açılışı gerçekleştirilen Büyükçekmece Mimarsinan Devlet Hastanesi’nde İlçe Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün olmaması dikkat çekti. 2013 yılı Temmuz ayında temeli atılan hastanenin temel atma törenine katılım sağlayan ve butona eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş ile basan Akgün’ün önemli bir açılışta davetliler arasında yer almaması gözlerden kaçmadı.

Kamuoyunun merak ettiği konu üzerine ise Belediye Basın Bürosu bilgilendirme yaptı. Yapılan basın açıklamasında Başkan Akgün’ün açılış törenine davet edilmediğini belirtildi.

Basın açıklamasında “ 13 Haziran 2018 Çarşamba günü ilçemiz sınırlarında hizmete açılan Büyükçekmece Mimarsinan Devlet Hastanesi’nin açılış törenine ilişkin Büyükçekmece Belediyesi’ne her hangi bir bilgilendirilme yapılmadığı gibi, Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün ve belediyemizden herhangi bir yetkili açılış törenine davet edilmemiştir.

     Basın - yayın kuruluşlarından konuya ilişkin olarak gelen sorular üzerine basınımızı ve kamuoyunu bilgilendirmek adına bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.

Saygılarımızla….” denildi.

büyükçekmece mimarsinan devlet hastanesi dr. hasan akgün davet açılış
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Akgün, bayramı Büyükçekmece ailesi ile geçirdi
Büyükçekmece Ailesi geleneksel bayramlaşma töreninde buluştu