17 HAZİRAN Pazar, 2018




Bahar temizliği için Dost Eller Mağazası

Beylikdüzü Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 2015 tarihinde hayata geçirilen “Dost Eller Mağazası”, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala ihtiyaç sahipleri için yardımlarınızı bekliyor. Özellikle evlerde bahar temizliğinin yapıldığı bu dönemde, kullanılabilir nitelikteki her türlü eşyanızı mağazaya bağışlayabilirsiniz.

 Bahar temizliği için Dost Eller Mağazası admin

Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Gürpınar Mahallesi’nde uzun süredir faaliyetlerini sürdüren “Dost Eller Mağazası” yardıma muhtaç vatandaşlar için hizmet vermeye devam ediyor. Giysi ihtiyacından züccaciyeye, ev tekstili ürünlerinden kitaba kadar birçok alanda ihtiyaç sahibi kişileri yardımseverlerle buluşturan mağazanın; evlerde bahar temizliği yapıldığı ve giysilerin ayrıştırıldığı bugünlerde yardımsever vatandaşlardan bir isteği var…

 

Dost Eller Mağazası Destek Bekliyor

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala giysi ihtiyacı olan kişilerin Dost Eller Mağazası’na olan talebinin daha fazla arttığını belirten Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba; “Vatandaşlarımızın bahar temizliği yaptığı bugünlerde gardıroplarını da düzenlerken kullanılabilir durumdaki giysilerini mağazamıza bağışta bulunmalarını talep ediyoruz.” dedi.

 

“Mahallelerimize de Giysi Kutuları Yerleştirdik”

Son bir yılda Dost Eller Mağazası tarafından 5 bin aileye giyim, ev tekstili ve züccaciye yardımı yapıldığını vurgulayan Akbaba, “Yardım yapan kişilerden gelen eşyalar ayrıştırılıyor, yıkanıp ütüleniyor ve mağazada askıya konuluyor. İhtiyacı olanlar mağazamıza gelerek alışveriş sepetine istediğini koyuyor. Bunun dışında bir firma ile protokol yaparak mahallelerimize de giysi kutuları yerleştirdik. Bu kutulara konan giyim eşyaları da her hafta düzenli olarak mağazamıza ulaşıyor.” şeklinde konuştu.

 

Yardımlarınızı Bırakabileceğiniz Lokasyonlar:

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü

Gürpınar Dost Eller Mağazası

Yakuplu Büşra Virdil Sağlık Takip Merkezi

Beylicium AVM

beylikdüzü dost eller mağazası bahar temizliğ
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Akgün, bayramı Büyükçekmece ailesi ile geçirdi
Büyükçekmece Ailesi geleneksel bayramlaşma töreninde buluştu