17 HAZİRAN Pazar, 2018




Beylikdüzü hizmetin adresi olacak

İlçe protokolünü ağırladığı iftarda konuşma yapan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü’nü yeniden AK Parti yönetime kavuşturacaklarını söyledi. Işık, “Beylikdüzü tekrar kardeşliğin, barışın, hizmetin adresi olacak” dedi

Beylikdüzü hizmetin adresi olacak admin

Ramazan ayı boyunca ilçe genelinde, sokak iftarları ve sahur programları gerçekleştiren AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, dün düzenlediği iftar programında ilçe protokolünü ağırladı. İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü’nün, yeniden AK Parti iktidarıyla buluşacağını belirterek, “Bizim dönemimizde Beylikdüzü, kardeşliğin, barışın, hizmetin adresi olacak” mesajını verdi.

 

Beylikdüzü ilçe protokolü, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programında bir araya geldi. İftar programında, aralarında spor eski bakanı Çağatay Kılıç, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, SKM Başkanı Tahir Abuş, geçmiş dönem belediye başkanları ve STK temsilcilerinin bulunduğu  katılımcılara yönelik bir teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirilen iftar ve sahur programlarında 50 bini aşkın komşularıyla tek tek el sıkışıp aralarında gönül köprüleri kurduklarını belirtti.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, konuşmasının devamında, ‘Bizler, mübarek Ramazan ayındaki sokak iftarlarımızda, vatandaşlarımızla hasbihal ettik, ekmeğimizi suyumuzu bölüştük, varsa dertlerini, ihtiyaçlarını dinledik. Hane hane, gönül gönül gezerek, süreç içerisinde, 24 Haziran seçimlerinin, Türkiye’nin tam bağımsızlığı için bir dönüm noktası olduğunu kendileriyle paylaştık’ diye konuştu.

 

Başkan Mustafa Necati Işık, Türk milletinin, vatan, bayrak, ezan gibi kutsal değerler için canı pahasına mücadele etmekten kaçınmadığına da vurgu yaptığı konuşmasını, “Bizim milletimiz, mukaddes bildiği değerleri canı pahasına yükseltmek için mücadele etmekten kaçınmamıştır. Dünyanın hiçbir yerinde 34 farklı ülkede 78 ayrı şehitliği olan başka bir millet bulamazsınız” sözleriyle tamamladı.

 

 

 

 

 

ak parti beylikdüzü mustafa neceti ışık ilçe protokolü kaymakam mehmet okur iftar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başkan Akgün, bayramı Büyükçekmece ailesi ile geçirdi
Büyükçekmece Ailesi geleneksel bayramlaşma töreninde buluştu