13 EYLÜL Perşembe, 2018




Hastalara şifa vermeye başladı

Büyükçekmece Mimarsinan Devlet Hastanesi dün yapılan tören ile hizmete açıldı

Hastalara şifa vermeye başladı admin

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın açılışını gerçekleştirdiği Büyükçekmece Mimarsinan Devlet Hastanesi, Büyükçekmece ve bölge halkına hizmet vermeye başladı.

Hastane girişinde yapılan açılış törenine Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın yanı sıra AK Parti TBMM Grup Başkan Vekili Mehmet Muş, İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu,  3. Bölge Milletvekili Adayı Hatice BozdağAK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, eski ilçe başkanları İlker GürbüzCelal Babayiğit, Ekrem Görçeker, Büyükçekmece Esnaf Odası Başkanı Rahmi Yazıcı  çok sayı da AK Partili siyasetçi, bürokrat ve vatandaşlar katıldı.

Şenocak: Sağlıkta büyük yatırımlar

Törende konuşan Hastanenin açılışından önce Avcılar’da da temel attıklarını oradaki 100 yataklı hastanenin de kısa sürede 420 yataklı olarak hizmet vereceğini açıklayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti hükümetini sağlık alanındaki yatırımlarına dikkat çekti. 24 Haziran’daki cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Şenocak,  partisinin tekrar iktidarı için vatandaşlardan oy istedi.

 

Muş: Büyükçekmece’nin sorunları var

AK Parti Milletvekili Mehmet Muş ise kısa bir süre önce Büyükçekmece’de Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin de hizmet vermeye başladığını hatırlatarak, bu hastanenin de hizmete girmesiyle ilçede sağlık konusunda bir sorununun kalmadığını bildirdi. Muş bunun yanın sıra Büyükçekmece’nin başka sorunlarının da bulunduğunun altını çizerek, bu sorunun çözümü de ‘sizde’ diye konuştu.

 

Demircan: Zihniyette dönüşüm

Bakan Ahmet Demircan ise konuşmasında ülkede iki alanda dönüşüm yaşandığını söyledi.

Birinci olarak zihniyet alanında önemli bir dönüşüm yaşandığını savunan Demircan, daha önceleri millet devlet için zihniyetinin bulunduğunu bunun yerini devletin millet için zihniyetinin aldığını söyledi.

Demircan ikinci dönüşüm olarak sistemin zihniyet değişimine ayak uyduramamasını gösterdi. Cumhurbaşkanlığı sistemi ile bu sıkıntının da aşılacağını kaydeden Bakan Demircan o vakit Türkiye’nin bugünkü gelişme hızını üçe katlayacağını savundu.

Konuşmalardan sonra İlçe Başkanı Murat Çelik,  hastanenin yapımında emeği geçenlere başta bakan Ahmet Demircan olmak üzere teşekkür etti ve hediyeler verdi.

Protokol daha sonra hep birlikte kurdeleyi keserek hastanenin resmi açılışını yapmış oldu.

 

Büyükçekmece’deki sağlık açığını ortadan kaldıran Devlet Hastanesi’nde 235 yatak, 8 doğumhane, 11 ameliyathane, 37 yoğun bakım ünitesi bulunuyor. Adına Büyükçekmece Mimarsinan Devlet Hastanesi verilen hastanenin temeli 2013 yılının temmuz ayında atılmıştı.  

 

 

büyükçekmece mimarsinan devlet hastanesi açılış murat çelik bayram şenocak
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
AKGÜN 19 BİN KİŞİYE UMUT VERDİ
Şenocak : Beylikdüzü’nde emaneti geri alacağız