23 ARALIK Pazar, 2018




ÇATALCA VE SİLİVRİ'DEKİ LÜKS VİLLALARA KUMAR BASKINI

stanbul İl Jandarma Komutanlığı’nca kumar oynayan ve oynatanlara yönelik düzenlenen eş zamanlı 4 ayrı operasyonda lüks villalarda kumar oynatan 8 kişi yakalandı. Operasyonda kumar oynayan 327 kişi hakkında ise 100 bin TL para cezası kesildi

ÇATALCA VE SİLİVRİ'DEKİ LÜKS VİLLALARA KUMAR BASKINI admin

İstanbul İl Jandarma Bu bilgi üzerine çalışma başlatan ekipler villaları yakın takibe aldı.

 

Villalara çok sayıda insanın giriş-çıkış yaptığını tespit eden Jandarma, çevrede çok sayıda aracın da park halinde olduğunu tespit etti ve söz konusu villalara baskın düzenledi. Operasyon esnasında villaların kumarhaneye çevrildiğini gören ekipler, masaların üzerinde oyun kartları ve pullarla kumar oynayanlara suçüstü yaptı.


Jandarmanın çeşitli tarihlerde yaptığı bu operasyonlarla 4 adet oyun makinası, 2 adet oyun makinasındaki numaraları göstermeye yarayan televizyon, yüzlerce tombala kartı, tombala kağıdı, oyun pulları ile plastik oyun topları ele geçirildi. Ayrıca üst araması yapılan şahısların üzerinden hayalet tabanca olarak adlandırılan 1 adet Glock marka ruhsatsız tabanca ile bir miktar esrar ele geçirildi.


Villalarda yapılan aramalarda ani bir Jandarma baskınını önlemek için villaların çevresine güvenlik kamera sistemlerinin kurulduğu tespit edildi. Baskın esnasında kumar oynayan 327 kişiye yaklaşık 100 bin TL idari para cezası uygulanırken, kumar oynatan ve kumar oynatmak için yer temin eden 8 kişi hakkında da adli işlem başlatıldı.

Kaynak: Sabah

çatalca silivri kumar jandarma lüks villa
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Akçanda'dan gençlere iş fırsatı
Akgün, Yılın En Başarılı Belediye Başkanı oldu