21 ARALIK Cuma, 2018




İLK ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İLKER GÜRBÜZ OLDU

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde Büyükçekmece’den başkan adaylığını ilk açıklayan isim oldu. İlçe başkanlığı görevinden alındığını sosyal medyada duyuran Gürbüz, Genel Başkanlığımız ve İl Başkanlığımız tarafından Belediye Başkan Aday Adaylığı için düşünüldüğü ifadesini kullandı

İLK ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İLKER GÜRBÜZ OLDU admin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimler öncesi başlattığı AK Parti'den yenilenme süreci tüm hızıyla sürüyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından görev değişimi kararı çıktı. AK Parti İstanbul'da 25 ilçe başkanın yeniden aday gösterilmeyeceği açıklanırken, 14 ilçe başkanının görevine devam edeceği belirtildi.

Görevden alınanlar arasında bölgemizden Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz de var. Gürbüz, görevden alındığını yaptığı açıklama ile sosyal medyasından duyururken bir ayrıntı da dikkatlerden kaçmadı.  Gürbüz, 2019 yerel seçimlerinde Genel Başkanlığın ve İl Başkanlığı’nca Büyükçekmece’ye belediye başkan aday adaylığı düşünüldüğünü açıkladı.

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde Büyükçekmece’den başkan adaylığını ilk açıklayan isim oldu. İlçe başkanlığı görevinden ayrıldığını sosyal medyada paylaşan Gürbüz, Genel Başkanlığımız ve İl Başkanlığımız tarafından Belediye Başkan Aday Adaylığı için düşünüldüğünü duyurdu. Gürbüz şunları ifade etti: “Kıymetli dava arkadaşlarım, değerli Büyükçekmeceli hemşehrilerim; Kuruluşundan itibaren İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Başkanlığı, Belediye Başkan Adaylığı gibi önemli görevleri şahsımıza tevdi eden partimiz yaklaşan 2019 yerel seçim sürecine kısa bir süre kalması hasebiyle Genel Başkanlığımız ve İl Başkanlığımız tarafından Belediye Başkan Aday Adaylığı düşünmemiz sebebiyle İlçe Başkanlığı için 6.Olağan Kongremizde yeni bir dava arkadaşımız ile yola devam etme kararı alınmıştır.

2016 Şubat ayından bugüne kadar üçüncü kez layık görülerek yürüttüğüm İlçe Başkanlığı görevim boyunca 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumunda gece gündüz demeden çalışarak ve 15 Temmuz ihanet girişiminde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanları doldurarak Milli İradenin arkasında duran teşkilatımız ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Görevler gelip geçicidir önemli olan gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Liderimiz, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Hak Davamıza son nefesimize kadar hizmet etmeye devam edeceğiz. Durmak Yok, Yola Devam.”

 

Görevden alınan diğer ilçe başkanları ise şunlar:

Adalar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Durmuş, Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı, Avcılar İlçe Başkanı Ali Burak Tepe, Bahçelievler İlçe Başkanı Zülküf Türkoğlu, Bakırköy İlçe Başkanı Aysun Çelikler, Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat, Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz, Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin, Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Kartal İlçe Başkanı Muhammed Mehdi Akman, Maltepe İlçe Başkanı Ümit Çoban, Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver.

 

ak parti ilker gürbüz büyükçekmece belediye başkanı adaylık aday adayı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İlk icraatı Anıtkabir’e ziyaret oldu
Çatalca’nın Acı Günü