09 AĞUSTOS Perşembe, 2018




BÜYÜKÇEKMECE İYİ PARTİ’YE ÇEVRECİ BAŞKAN

İYİ Parti Büyükçekmece Kurucu İlçe Başkanı Gülay Ezibay, 64 kurucusu ile basının önüne çıktı. Büyükçekmece Çevre, Kültür ve Turizm Derneği Başkanı olduğunu belirten Ezibay, bağımsız meclis üyesi Seher İlhan Yıldız’ın kurucu üye olduğunu ve mecliste İYİ Parti’yi temsil edeceğini açıkladı

BÜYÜKÇEKMECE İYİ PARTİ’YE ÇEVRECİ BAŞKAN admin

Büyükçekmece İyi Parti İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, basının karşısına çıktı. Mimaroba’daki Massal Düğün Salon’unda yapılan basın toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra İlçe Başkanı Gülay Ezibay’ın açılış konuşması ile devam etti.

 

Kapılarımız herkese açık

Titiz bir çalışma ile yönetimi oluşturduklarının altını çizen Ezibay, ülkede barış ve huzura ihtiyaç olduğunu ifade etti. Laik, demokratik cumhuriyetin korunması için üzerlerine düşen ne ise yapacaklarını belirten Ezibay,  hiçbir ayrım yapmadan kapılarının herkese açık olduğunu vurguladı.

 

Çevre Derneği Başkanı

Siyasetin içinden geldiğini ve uzun yıllar DYP’de siyaset yaptığı bilgisini de veren Ezibay, Büyükçekmece’de siyasete İyi Parti ile dönüş yaptığını belirtti. Büyükçekmece’de 1982 yılından beri yazlıkçı olarak ikamet ettiğini ve emekli olduktan sonra da Büyükçekmece’de yaşadığını belirten Ezibay,  Büyükçekmece Çevre, Kültür ve Turizm Derneği Başkanı olarak iki yıldır da görev yaptığını açıkladı.

 

Çevre konusunda duyarlı partiyiz

Daha sonra basının sorularını yanıtlayan Ezibay, Büyükçekmece’nin gündemine dair sorulara cevap vermek istemedi. Sorulan Büyükçekmece ile ilgili tüm soruları daha sonraki görüşmelerinde cevaplayacaklarını ifade eden Ezibay, albatros, yat limanı gibi konulardaki açıklamaları daha sonra uzun uzun cevap vereceklerini ve toplantının tanışma ve bilgilendirme toplantısı şeklinde olduğunu ve bu çerçevede sınırlı kalacaklarını kaydetti. Ezibay, Albatros ve yat limanı gibi sorular üzerine,  “ Arkadaşlar elbette ki yerel siyasetle ilgili, özellikle belediye ilgili, belediye çalışmaları ilgili de düşüncelerimiz ve çalışmalarımız olacak. Mutlaka her şey mükemmel dört dörtlük değildir. Bizim de eleştireceğimiz konular olabilir.  Onları da yaparız. Yat Limanı soruluyor. Eğer var ise bir yanlış Bağdat’tan döner.  Hukuki süreç devam ediyor diye biliyorum. Ama şunu bilin, biz İyi Parti olarak, çevre ve doğa konusunda da duyarlı bir partiyiz” diye konuştu.

 

Yıldız kurucu üye

Basın mensuplarının AK Parti’den Büyükçekmece Meclisi’ne giren daha sonra istifa ederek bağımsız meclis üyeliğini yürüten Seher İlhan Yıldız ile ilgili soruları üzerine İlçe Başkanı Ezibay, Yıldız’in kurucu üye olduğunu ve Büyükçekmece Belediye Meclisi’nde İyi Parti’yi temsil edeceğini açıkladı.

 

Listede dikkat çeken isimler

Kurucu ilçe Başkanı Gülay Ezibay ve 64 kurucu üyesi ile basın önüne çıkan Büyükçekmece İYİ Parti’de, listede dikkat çeken isimler vardı. Bir dönem DYP İlçe Başkanlığı görevini yapan Zeki Çebi, Büyükçekmece’de Sağlık Grup Başkanı olan Dr. Salih Kanlı gibi isimler listede de öne çıkan isimler oldu.

 

büyükçekmece iyi parti gülay ezibay seher ilhan yıldız kurucu üyeler
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Hiroşima'da ölenler ve Sadako Sasaki Beylikdüzü'nde anıldı
Büyükçekmece'de Beach Volley rüzgarı esti