09 ARALIK Cumartesi, 2017




BEYLİKDÜZÜ’NDEN ŞANLIURFA’YA YARDIM ELİ

Beylikdüzü Genç Fenerbahçeliler Derneği, hayırlı bir kampanya öncülük ediyor. Dernek, Şanlıurfa’nın Harran ilçesindeki ihtiyaç sahibi öğrenciler için kışlık kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi temin etmeye başladı

BEYLİKDÜZÜ’NDEN ŞANLIURFA’YA YARDIM ELİ admin

Beylikdüzü Genç Fenerbahçeliler, Şanlıurfa’daki öğrenciler için kolları sıvadı.  Taraftar Grubu olarak insani yardımları ve sosyal aktiviteleri yakından takip ettiklerini söyleyen Dernek Başkanı Cenap Dolaş, Şanlıurfa’daki öğrencilerin ihtiyaçlarına el uzatıyor. Bu amaçla kışlık kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri toplamak için kampanya başlattı.

 

Beylikdüzü’nde kocaman bir aile olduğunu ve Fenerbahçe’yi temsil etmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Dernek Başkanı Cenap Dolaş, Şanlıurfa’nın Harran  ilçesindeki Kaymaklı İlkokulu’na yapılacak yardım hakkında şunları söyledi: “Beylikdüzü Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu başkanı olarak 17 senedir bu semtte olup Fenerbahçe’ye gönül vermiş arkadaşlarımızla bir araya gelerek kocaman bir aile olduk. semtimizde Fenerbahçemizi temsil ederek elimizden geleni yapmaktayız. Biz sadece taraftar grubu değil, vatanımıza milletimize ve semtimize faydalı gençler olarak çeşitli sosyal faaliyetler ile çevremize örnek olmaya gayret ediyoruz. Şu anda yapmakta olduğumuz Şanlıurfa/Harran ilçesinde Kaymaklı ilkokuluna Birçok illerden destek geldi ve gelmeye devam ediyor. Bu ilkokulumuzda gerçek manada çocuklarımızın Kışlık kıyafet, Ayakkabı ve Kırtasiye malzemesi gibi ürünlere ihtiyaçları var. Bizler bu ürünleri tedarik edip bizzat kendimiz giderek teslim edeceğiz. Destek veren herkese sonsuz teşekkür ederim. Umarım herkese örnek olur ve bunun gibi projelerin artmasına vesile oluruz. Beylikdüzü Genç Fenerbahçeliler olarak tüm imkânlarımızı zorlayarak bu faaliyetlerimize tüm hızıyla devam edeceğiz. Beylikdüzü ve diğer çevre ilçelerimizden desteklerini bekliyoruz.”

 

Dolaş aynı zamanda ilçe genelinde de huzurevi ziyareti gibi bir çok sosyal proje yaptıklarını söyledi.

beylikdüzü fenerbahçeliler şanlıurfa cenap dolaş
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI GÖREVİNDEN ALINDI
BENİM MAHALLEM ÖDÜLE DOYMUYOR