15 KASIM Çarşamba, 2017




MECLİS AKGÜN’E TAKDİR BELGESİ VERDİ

Büyükçekmece Belediye Meclisi, yeni hizmet binasında yer alan ve örnek gösterilen belediye meclis salonunda göstermiş olduğu titizlik ve başarıdan dolayı, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e takdir ve şükran plaketi verdi.

MECLİS AKGÜN’E TAKDİR BELGESİ VERDİ admin

Büyükçekmece Belediye Meclisi, yeni hizmet binasında yer alan ve örnek gösterilen belediye meclis salonunda göstermiş olduğu titizlik ve başarıdan dolayı, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e takdir ve şükran plaketi verdi.

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Kasım ayı birinci oturumu Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün başkanlığında gerçekleşti.

Örnek belediye meclis salonu

Gündemde yer alan 4 maddenin müzakere edilerek karara bağlandığı meclis oturumunda, CHP ve Ak Parti grupları adına Başkan Akgün’e bir plaket takdim edildi. Mecliste söz alan CHP Grup Başkan Vekili Coşkun Tanış, yeni hizmete giren Büyükçekmece Belediye binası meclis salonunun, diğer belediye meclis salonlarına göre çok daha konforlu ve rahat çalışma ortamı sağladığını belirterek; “Sayın Başkan, gerek belediye binasının, gerekse belediye meclis salonun yapımında titizlikle ilgilendiğinizi biliyoruz. Şahsınızda emeği geçenlere teşekkür ediyor, her iki meclis grubu adına da size bir plaket takdim etmek istiyoruz” diye konuştu.

“Büyükçekmece’ye yakıştı”

Ak Parti Grup Başkan Vekili Recep Erol, Büyükçekmece Belediye hizmet binasının Büyükçekmece’ye yakışan bir belediye sarayı olduğunu ifade ederek; “Büyükçekmece halkı buradan çok daha rahat faydalanabilecek ve çok daha iyi hizmet alabilecektir. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Takdir ve şükranlarımızı arz ederiz”

Konuşmaların ardından CHP Grup Başkan Vekili Coşkun Tanış ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Recep Erol, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e üzerinde “Büyükçekmece Belediyesi yeni hizmet binası içerisinde yer alan örnek gösterilebilecek yeni belediye meclis salonunun yapımındaki estetik ve hizmete uygunluk yönünde göstermiş olduğunuz titizlik ve başarıdan dolayı belediye meclisimizce takdir ve şükranlarımızı arz ederiz” yazan plaketi takdim ettiler.

Maksude Sak’a plaket

Her iki grup başkan vekiline teşekkür eden Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi’nin yeni hizmet binasında emeği geçenlere teşekkür ederek, Belediye Başkan Yardımcısı Maksude Sak’a hizmetlerinden ve ortaya koyduğu özverili çalışmadan dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti. Ayrıca belediye binasının yapımında özverili bir çalışma ortaya koyan Etüd Proje Müdür Yardımcısı Mimar Uygar Gökerci ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli Elektrik Teknisyeni Gökhan Akbaş’da birer teşekkür belgesi verildi.

büyükçekmece meclis taktir
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HAVARAY İPTAL EDİLDİ
İDSO'DAN ATA'YA SAYGI KONSERİ