06 KASIM Pazartesi, 2017




FEN İŞLERİ YOĞUN MESAİDE

Çatalca Belediyesi, göreve geldiği tarihten bu güne kadar Çatalca’nın üst yapı sorununa el atarak adeta devrim yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları doğrultusunda hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor

FEN İŞLERİ YOĞUN MESAİDE admin

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu doğrultuda yaklaşan kış mevsimi öncesinde kara kışa teslim olmamak için çalışmalarını aralıksız sürdürerek başta ilçe merkezi olmak üzere bütün Mahallelerin bozuk ve asfalt olmayan yollarını asfaltlıyor. Cadde ve sokaklarda doğalgaz, elektrik ve fiber alt yapı çalışmalarının sona ermesinden sonra eş zamanlı olarak hummalı bir çalışma sergileyen ekipler yol yapımı, kaldırım, bordür ve asfaltlama çalışmaları yaparak kış gelmeden çalışmaları sonlandırmayı hedefliyor.

Doğa geleceğimizdir

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın üzerinde önemle durduğu geleceğimiz olan çocuklarımız için yeşil örtünün yok edilmemesi ve doğanın korunması noktasında da ekipler hassasiyetle çalışıyor.

Onlarca caddeyi ve sokağı asfaltlayan Fen İşleri Müdürlüğü, çok sayıda kaldırım çalışması da gerçekleştiriyor. Hastane, sağlık ocağı, okullar ve ibadethanelerin zemin asfaltını da yenileyen ekipler aynı zamanda çevre düzenlemesi de yaparak hastaların, öğrencilerin ve vatandaşların rahat etmesini sağlıyor. İlçede vatandaşların şikâyetine sebep olan metruk binaların yıkımını da gerçekleştiren ekipler hafriyatını da kaldırarak vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlıyor.

Asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Çalışmalar kapsamında son olarak;  Örencik Mahallesi Kıvanç Çıkmazı Sokak yolunu açtı. Ferhatpaşa Mahallesi’nde bulunan metruk binanın yıkımını gerçekleştiren ekipler, Oltu Sokak, Önem Sokak, Öncel Sokak, Kumru Sokak, Kaleiçi Mahallesi Dutluk Çıkmazı Sokak ve Naci Çam Sokak’ta asfaltlama çalışması yapan ekipler sokak bordürlerini de boyadı. Ekipler Tevfik Erdönmez Caddesi’nde de parke taşların onarımını gerçekleştirdi.

 

çatalca fen işleri cem kara yoğun mesai
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
BABALARA BABALIK EĞİTİMİ
BÜYÜKÇEKMECE TÜYAP’TA YERİNİ ALDI