29 EKİM Pazar, 2017




ESNAF DA BİZ DE YADIRGIYORUZ

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, açılışı yılan hikâyesine dönen Büyükçekmece Devlet Hastanesi’nin hala kapalı olmasını yadırgıyoruz ifadesiyle eleştiri getirdi.

ESNAF DA BİZ DE YADIRGIYORUZ admin

Ha açıldı ha açılacak diye vatandaşın merakla ve istekle beklediği Büyükçekmece Devlet Hastanesi ile görüşlerini bir gazeteye verdiği röportajla dile getiren CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, “Hastanenin kapalı olmasını esnafımız halkımız yadırgıyor” diye konuştu. Hastanenin ilçe başkanı olarak ne zaman açılacağı konusunda hiçbir bilgileri olmadığını belirten Gökbulak, merkezi hükümeti de destek vermemek ile itham etti.

İşte Gökbulak’ın Devlet Hastanesi ile ilgili beyanları şöyle: “Büyükçekmece de SSK Hastanesinin uzun süredir kapalı olması hem halkımız hem de esnaflarımız tarafından yadırganıyor. Ne zaman açılacağını biz bilemiyoruz. Bir an önce hizmete girmesini bekliyoruz. Ayrıca merkezi irade bir yerde bir şey yapmak istiyorsa o il ve ilçedeki yerel yönetim yani belediye de gereken desteği verir her türlü yardımı yapar. Bizim Büyükçekmece belediye başkanımız zaten çok tecrübeli bir belediye başkanı Türkiye’de bu konuda sayılı başkanlardan birisidir. Ben belediyemizin yapılmak istenen kamu binalarıyla ilgili plansız olduğunu düşünmüyorum bu eleştiriler varsa bunu asla kabul etmiyorum. Tabi kamu binalarımız kamu hizmeti veren kuruluşların kendi yerlerinde olması kirada olmaması bizim arzumuzdur. Biz kalkıp o kuruluşların büyük kiralar vererek bu imkânları kullanmasını benimsemiyoruz. İşim gereği Babaeski ye gidip geliyorum orada gördüğüm orası bir CHP’li belediye yönetiyor ama merkezi iktidar çok kısa zaman içerisinde bir devlet hastanesini yaparak hizmete sundu. Biz bunu Büyükçekmece ilçemizde de bir an önce hayata geçmesini bekliyoruz.” 

büyükçekmece devlet hastanesi chp hüseyin remzi gökbulak
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KARA YİNE ÇATALCA’YI ANLATTI
TRABZONLULAR FETHİ KUTLADI