24 AĞUSTOS Perşembe, 2017




SOKAK HAYVANINA TÜMÖR AMELİYATI

Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekimleri, sokak kedisine tümör ameliyatı yaptı.

SOKAK HAYVANINA TÜMÖR AMELİYATI

Ambarlı mahallesinde yaşayan duyarlı bir vatandaş sokakta yaşayan minik bir kedide gariplik hissetti. Belediyenin hizmetlerinden haberdar olan Avcılarlı vatandaş, minik kediyi Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü  Rehabilitasyon Merkezine götürdü. Veteriner hekimler tarafından muayene edilen minik kedide meme tümörü olduğu tespit edildi. Mevcut tümörün alınması için kedi hekimler tarafından ameliyata alındı. Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü  Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekimleri tarafından yapılan başarılı ameliyat sonucunda, yaklaşık 10 cm çapındaki tümör sorunsuz bir şekilde alınarak, minik kedi sağlığına kavuşturuldu.

kediye tümör ameliyatı avcılar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
  • KAVAKLI’NIN EMEKLİLERİ İÇİN HAYAT DAHA GÜZEL OLACAK Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi’ne Emekliler Lokali ve Sosyal Tesis kazandırmak için çalışmalara başladı.
  • BELEDİYECİLİKTE EN İYİ BİLGİ HALKTAN ALINIR Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 100.8 frekansta yayın yapan Halk Radyo’da 10.00-11.00 saatleri arasında Okan Arslan ile “Halkın Sesi” programına canlı yayın konuğu olarak katıldı.
  • BALIKÇILAR ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAK Kurban bayramının ve av yasağının sona ermesinin aynı günlere denk gelmesi balıkçılara çifte bayram sevinci yaşatacak.
  • 4. BARIŞ VE SEVGİ BULUŞMALARI, 30 AĞUSTOS KORTEJİ İLE BEYLİKDÜZÜ'NDE BAŞLIYOR Beylikdüzü’nde bu yıl 4.’sü düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kortej Yürüyüşü ve Şebnem Ferah konseri ile başlıyor.
  • ÇOCUKLARIN BAYRAMLIK SEVİNCİ Beylikdüzü Belediyesi Kurban Bayramı öncesi ilçede ihtiyaç sahibi bin çocuğu bayramlık hediyeleri ile sevindirdi
  • BU MESLEK KURSLARI KAÇMAZ Büyükçekmeceli’ye yeni meslekler imkânı sunan Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Meslek Edindirme Kursları yeni sezon kurs kayıtları başladı. Birçok dalda eğitim verecek kurs kayıtları için en yakın kültür ve sanat merkezine uğramak yeterli
  • GERİ DÖNÜŞÜM GELECEKTİR Büyükçekmece Belediyesi; çevre için kolları sıvadı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçedeki esnafları tek tek geziyor ve geri dönüşüm projesini anlatıyor
  • BÜYÜKÇEKMECE’NİN OKULLARI YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE HAZIR Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde bakım ve onarıma ihtiyaç duyan okullarda hummalı bir çalışma yürütüyor.
  • ULUSLARARASI DAĞ BİSİKLETİ YARIŞMASI’NA BÜYÜKÇEKMECELİ BİSİKLETÇİLER DAMGA VURDU Kayseri Erciyes’te düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışması’nda Büyükçekmeceli bisikletçiler damga vurdu.
  • TÜRKİYE MOTORKROS ŞAMPİYONASI'NDA NİKAH SEVİNCİ Türkiye Motokros Şampiyonası'nda 2017 sezonunun 4. ayak mücadelesi, Çatalca'nın Nakkaş Mahallesi’nde yapıldı.
  • ÇOCUKLARIN DİLİNDEN HAYALLERDEKİ ŞEHİRLER Küçükçekmece’de yüzlerce çocuk, çocukların gözünden şehirler inşa etmeyi ve çocuk haklarını gözeten şehirler oluşturmayı hedefleyen “ Çocuk Dostu Şehirler” projesi kapsamında bir araya geldi.
  • İMAMOĞLU YAKUPLU MAHALLESİ'NE KÜLTÜR MERKEZİ MÜJDESİ VERDİ Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2016 yılı faaliyet raporunu personeliyle paylaştı.
  • ÇATALCALILAR ÇEVRE VE GERİ DÖNÜŞÜMDE BİLİNÇLENİYOR Çatalca Belediyesi çevre ve geri dönüşüm konusunda vatandaşları bilgilendiriyor.
  • DEMİRTAŞ: KADINLARI KORUMA REFLEKSİYLE HAREKET ETMİŞTİR Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Mülayim Demirtaş da, karakol basma iddialarına yanıt verdi. Olayın yaşandığı anda karakolda olduğunu ifade eden Demirtaş, kadınlara yapılan çirkin davranışlardan dolayı Başkan İmamoğlu kadınları koruma refleksiyle hareket ettiğini ve asla polislere sesini yükseltmediğini söyledi
  • ÖZER: CHP SINIRSIZ BİR SALDIRI ALTINDA CHP’ye sistematik bir saldırı olduğunu ve sınırsız bir saldırı içinde bulunduklarını yaptığı basın açıklamasında ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer, “‘Karakol basmak’ ne belediye başkanımızın ne de Cumhuriyet Halk Partisi’nin kültüründe yoktur, olamaz” diye konuştu
  • HİJYENİK VE DONANIMLI KURBAN ALANI BEYLİKDÜZÜ’NDE KURULDU Beylikdüzü Belediyesi’nin Modern Kurban Satış ve Kesim Yeri bu yıl da Yakuplu Mahallesi Ambarlı Tır Parkı’nda kuruldu. 24 bin m2’den oluşan alan içerisine büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar giriş yapmaya başladı.
  • KADIOĞLU: “MARMARA’DA 500 YILDIR KIRILMAMIŞ BİR FAY VAR” Beylikdüzü Belediyesi, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 18'inci Yıldönümü’nde Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu’nu Yaşam Vadisi Sahnesi’ne konuk etti.
  • BÜYÜKÇEKMECE'YE MODERN YOLLAR Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelindeki yol yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken ilçenin önemli meydan ve caddeleri de çok daha modern bir görünüme kavuşturuluyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KAVAKLI’NIN EMEKLİLERİ İÇİN HAYAT DAHA GÜZEL OLACAK
KARA SPORSEVERLERİ DAVET ETTİ